Matthew Perry:

Derfor nekter han å være med på «Friends»-gjenforening

- Jeg har mareritt om dette, avslører TV-stjernen Matthew Perry.

SIER NEI: Skuespilleren frykter ingen vil se TV-serien hvis nye episoder blir spilt inn. Foto: NTB Scanpix.
SIER NEI: Skuespilleren frykter ingen vil se TV-serien hvis nye episoder blir spilt inn. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): TV-serien «Friends», eller «Venner for livet» som den ble kalt på norsk, gikk på skjermen fra 1994 til 2004 og ble en gedigen suksess.

Komiserien gjorde også de seks skuespillerne Jennifer Aniston (48), Courteney Cox (52), Lisa Kudrow (53), Matthew Perry (47), David Schwimmer (50) og Matt LeBlanc (49) til stjerner over natten.

Da seriens siste sesong ble sendt for 12 år siden tjente «Friends»-stjernene svimlende åtte millioner kroner per episode.

Med jevne mellomrom blir det snakket om en gjenforening av TV-serien, men nå avslører Matthew Perry at han ikke har noen som helst interesse av å returnere som den populære rollefiguren Chandler Bing.

- Jeg tuller ikke, men når jeg sover har jeg dette tilbakevendende marerittet om at vi gjør «Friends» igjen, men så er det ingen som bryr seg, forteller han til Variety.

- Jeg drømmer at vi spiller inn en hel serie, men ingen bryr seg. Så hvis noen spør meg om å bli med, kommer jeg til å si nei. Saken er den at vi ga oss på topp. Det er umulig å gjøre det bedre, så hvorfor i det hele tatt prøve?

Saken fortsetter under bildet.

SUPERSTJERNER: Livet til Matthew Perry og resten av «Venner for livet»-gjengen ble snudd på hodet da TV-serien gjorde dem til stjerner over natten i 1994. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNER: Livet til Matthew Perry og resten av «Venner for livet»-gjengen ble snudd på hodet da TV-serien gjorde dem til stjerner over natten i 1994. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mini-comeback i fjor

I januar i fjor var det mange «Venner for livet»-fans som jublet da det ble kjent at gjengen fra den ikoniske komiserien skulle gjenforenes i et spesialprogram på NBC.

Sammen med flere andre stjerner, fra TV-serier som «Cheers», «Frasier» og «The Big Bang Theory», skulle skuespillerne samles for å hedre den kjente komiregissøren James Burrows (76).

Men de som trodde at spesialprogrammet, som gikk på lufta i USA 21. februar, var en lang «Venner for livet»-episode ble nok skuffet. For heller ikke den gangen stilte Matthew Perry side om side med kollegaene sine. Han var nemlig opptatt med å øve til et teaterstykke i London.

- Det blir ingen ordentlig «Friends»-gjenforening når en av oss ikke skal være med, uttalte David Schwimmer, kjent i serien som Ross Geller, til FX den gangen.

Saken fortsetter under bildet.

PRISVINNERE: I 2000 vant TV-serien blant annet en pris under People's Choice Awards i Los Angeles. F.v: Matthew Perry, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston og David Schwimmer. Foto: NTB Scanpix
PRISVINNERE: I 2000 vant TV-serien blant annet en pris under People's Choice Awards i Los Angeles. F.v: Matthew Perry, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston og David Schwimmer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I en årrekke slet Matthew Perry med store rusproblemer, og til tross for TV-seriens braksuksess, så har han har tidligere avslørt at deler av «Friends»-eventyret har havnet i glemmeboka.

- Jeg har glemt tre av «Friends»-årene. Det var nok et sted mellom sesong tre og seks. Jeg var litt borte en periode, innrømmet 47-åringen i radioprogrammet «The Chris Evans Breakfast Show» i fjor.

- Jeg spilte i serien fra jeg var 24 til jeg var 34 år. Jeg var verdenskjent! Alle ville ha en bit av oss. Fra andres perspektiv, virket det som vi hadde alt vi kunne drømme om. For min del var det den mest ensomme perioden i livet mitt, fordi jeg slet med alkoholisme.

MORSOM GJENG: F.v: Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston og David Schwimmer under Emmy Awards i 2002 i Shrine Auditorium i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
MORSOM GJENG: F.v: Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston og David Schwimmer under Emmy Awards i 2002 i Shrine Auditorium i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik svarer Halle Berry (50) på graviditetsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer