LYKKELIGE: Theroux og Jennifer Aniston har vært sammen siden mai i fjor. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: Theroux og Jennifer Aniston har vært sammen siden mai i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Derfor nekter han å snakke om Jennifer

- Det blir som å bygge sitt eget torturapparat, sier Justin Theroux.

Publisert
SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (42) og Justin Theroux (40) jobber sammen med filmen Wanderlust. Likevel er folk flest mest interessert i forholdet dem imellom privat.

Men Theroux har kun ett ord han ønsker å beskrive følelsene sine med.

- Jeg forstår at folk er interesserte i vårt privatliv, men foruten å si at jeg er lykkelig, kommer jeg ikke til å snakke om det. Det blir som å bygge sitt eget torturapparat, sier han til New York Post ifølge nettstedet People.com.

Aniston har tidligere uttalt seg noe kryptisk om hvordan hun har det i forholdet. Lykkelig og fredfull har vært to ord som har gjentatt seg. Men nylig fortalte hun om hva hun ser etter i en mann.

- Når man har opplevd det man ikke ønsker i en partner over tid, begynner man å finne ut av hva man faktisk vil. Med tiden forstår man hvilke kvaliteter som er viktig i kjærlighet, og hva som passer meg. Og hva jeg vil kunne godta, sa hun.

Theroux og Aniston flyttet sammen for et halvt år siden, etter å ha datet hverandre siden mai i fjor.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg føler meg ung hver eneste dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer