Derfor nekter han å fri

Enrique Iglesias er ikke klar for ekteskap med Anna Kournikova.

VIL IKKE FRI: Enrique Iglesias og Anna Kournikova har vært et par i snart 11 år, men den spanske artisten har ingen planer om å fri til kjæresten. Foto: All Over Press
VIL IKKE FRI: Enrique Iglesias og Anna Kournikova har vært et par i snart 11 år, men den spanske artisten har ingen planer om å fri til kjæresten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Enrique Iglesias (38) og Anna Kournikova (30) har vært kjærester i nærmere 11 år, men det ligger likevel ikke an til å bli noen forlovelse mellom stjerneparet.

- Jeg har aldri tenkt at ekteskap vil utgjøre noen forskjell. Kanskje det er fordi jeg kommer fra skilte foreldre, men jeg tror ikke man elsker noen mer på grunn av et papir, sier Iglesias til Parade.

Selv om den spanske artisten ikke er klar for å gifte seg, er han likevel klar for å forplikte seg overfor sinn tennis-kjæreste.

- Nå for tiden er det ikke tabu å ha barn uten å være gift. Det som utgjør en forskjell er om du er en god forelder eller ikke. Punktum, sier Iglesias.

Under en konsert i Russland i april 2011 forvirret Enrique fansen sin ved å omtale Anna Kournikova som sin kone, men i følge artisten var dette ikke ment som en løgn.

- Det var bare ment som å være søtt der og da. Jeg tenkte at det ville være lettere for publikum å forstå enn hvis jeg sa jenta mi, sier Iglesias til Parade.

Heldigvis deler Kournikova kjærestens syn på ekteskapet.

- Det er ikke viktig for meg. Jeg er i et lykkelig forhold og det er det som teller, uttalte den profesjonelle tennis-spilleren til magasinet Women's Health i 2011.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ønsker seg barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer