<strong>DEN GANG DA:</strong> Johnny Depp og Amber Heard var et av Hollywoods mest omtalte par. Så gikk alt galt. Her avbildet sammen i 2011. Foto: AP / NTB Scanpix
DEN GANG DA: Johnny Depp og Amber Heard var et av Hollywoods mest omtalte par. Så gikk alt galt. Her avbildet sammen i 2011. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Johnny Depp og Amber Heard:

Derfor nekter han å begrave stridsøksen

- Jeg ser kanskje dum ut, men så dum er jeg ikke.

Publisert

Ekteskapet mellom Hollywood-profilene Johnny Depp (55) og Amber Heard (32) ble på langt nær like omtalt som skilsmisseprosessen. Forholdet fikk en heller stygg avslutning, da Depp ble anklaget for flere tilfeller av partnervold.

Bare dager etter at skilsmissen ble kjent i 2016, anklaget 32-åringen eksmannen for vold, noe som førte til at hun fikk innvilget midlertidig besøksforbud.

Amber hevdet at Johnny hadde mishandlet henne både fysisk og verbalt gjennom deres tre år lange forhold.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut i en video om partnervold. Stjernen skilte seg fra Johnny Depp tidligere i 2016, etter blant annet å ha anklaget ham for vold. Video: GirlGaze Vis mer Vis mer Vis mer

Mens Amber til stadighet snakket om det voldelige forholdet, holdt 55-åringen nærmest tyst om anklagene, før han i juni ga et stort intervju til Rolling Stone.

Den gang snakket han for det meste om skilsmissen og hans psykiske tilstand i etterkant - mens han nå, i et intervju med GQ Magazine, snakker om anklagene ekskona kom med.

Han ønsker med intervjuet å få frem sin side av saken, ifølge E! News.

- Hun var på en fest dagen etter. Øyet hennes var ikke lukket. Hun hadde håret over øyet, men man kunne se at det ikke var lukket. Jeg sto syv meter unna henne, så hvordan kan jeg ha slått henne? Noe som forresten er det siste jeg ville gjort, sier han om det angivelige angrepet på ekskona før bruddet.

- Jeg ser kanskje dum ut, men så dum er jeg ikke, legger han til.

Skuespilleren forteller også at politiet ikke kunne finne noen tegn til fysisk vold på Ambers kropp, og at hun takket nei til å bli sjekket av helsepersonell.

<strong>BLÅVEIS:</strong> Amber hevdet eksmannen slo henne, og dukket opp i rettssalen med blåveis. Foto: NTB Scanpix
BLÅVEIS: Amber hevdet eksmannen slo henne, og dukket opp i rettssalen med blåveis. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ønsker sannheten

Grunnen til at han aldri har kommentert anklagene offentlig, hevder han er fordi han følte det ikke var verdt det. Samtidig angrer han på måten det påvirket barna John Christopher (16) og Lily-Rose (19).

- Hvordan kan noen komme med slike usanne påstander? Jeg er sikker på at det ikke var lett for sønnen min å dra på skolen og høre de andre barna si at faren hans banker opp kvinner.

SKANDALE: Johnny Depp og Amber Heards skilsmisse var av den dramatiske sorten. Video: ReutersVis mer Vis mer

Johnny hevder alt var oppspinn fra Ambers side, og fastslår at han aldri vil slutte å kjempe mot omdømmebristen han har fått.

I ettertid av Depps intervju med GQ, har advokaten til Heard imidlertid kommet med en skriftlig uttalelse til Fox News.

«Det er opprørende at GQ aldri har snakket med noen av de flere vitnene til Mr. Depps fysiske overgrep av Ms. Heard før de publiserte sin artikkel. Hvis GQ hadde gjort en grunnleggende etterforskning, ville de fort ha innsett at hans uttalelser er helt usanne. Mr. Depp har ignorert partenes konfidensialitetsavtale og har likevel nektet å tillate Ms. Heard å svare på sine anklagelser, til tross for gjentatte forespørsler», heter det i uttalelsen.

Videre står det at det har vært svært tøft for Amber Heard å legge denne tøffe tiden bak seg, og at det derfor er «en skam» at Johnny Depp fortsetter den psykiske mishandlingen av ekskona via sine uttalelser.

Til tross for at Amber trakk voldsanklagene og partene inngikk et forlik, er det nemlig flere som fremdeles tror han slo henne den gangen i 2016.

Tung depresjon

Eksparet møttes i 2011, da de spilte sammen i filmen «The Rum Diary». Tre år etter forlovet de seg og et drøyt år senere giftet de seg i Los Angeles.

I intervjuet med Rolling Stone tidligere i år fortalte 55-åringen at han aldri har vært så langt nede psykisk som han var under rettssaken mot sin tidligere kone.

- Jeg klarte ikke å takle smerten den påførte meg hver dag, sa han.

For å komme seg gjennom den tunge depresjonen og smerten skilsmissen påførte ham, startet han å skrive et memoar på en gammel skrivemaskin.

- Jeg drakk meg full på vodka tidlig på morgenen, og startet å skrive til tårene fylte øynene mine og jeg ikke kunne se lenger, fortalte Johnny.

LES OGSÅ: - Vi ser for oss en fremtid sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer