Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli:

Derfor nekter de å gi seg

«Funkygine» risikerer å tape en halv million som følge av skjeggkre-søksmålet. I dag startet ankesaken.

I RETTEN IGJEN: Tirsdag startet ankeforhandlingene i den mye omtalte skjeggkre-saken, som influenser Jørgine Massa Vasstrand (30) og ektemann Morten Sundli (30) er en del av. Foto: NTB Scanpix
I RETTEN IGJEN: Tirsdag startet ankeforhandlingene i den mye omtalte skjeggkre-saken, som influenser Jørgine Massa Vasstrand (30) og ektemann Morten Sundli (30) er en del av. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære influenseren og tv-profilen Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (30) var mandag å finne i Borgarting lagmansrett, for første dag av ankeforhandlingene i den såkalte skjeggkre-saken.

Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli (30) gikk i fjor til søksmål mot den foregående eieren av ekteparets tidligere bolig på Torshov i Oslo, etter funn av nevnte insekt i leiligheten.

På bakgrunn av dette mente ekteparet at leiligheten var i vesentlig lavere stand enn de var blitt forelagt, og krevde prisavslag og erstatning på 634 000 kroner. Massa Vasstrand fikk ikke medhold, og tapte saken i tingretten. Avgjørelsen ble altså anket av ekteparet, som seinere har solgt den aktuelle boligen og flyttet til Jessheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer