Lilli Bendriss:

Derfor nekter de å forlove seg

Lilli Bendriss og Shad Tabine om fremtiden.

KOMFORTABLE: Lilli Bendriss og hennes 28 år yngre kjæreste, marokkanske Shad Tabine, sier de ikke har planer om å ta forholdet videre til «det neste steget». Foto: Andreas Fadum
KOMFORTABLE: Lilli Bendriss og hennes 28 år yngre kjæreste, marokkanske Shad Tabine, sier de ikke har planer om å ta forholdet videre til «det neste steget». Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjæresteparet Lilli Bendriss (73) og Shad Tabine (45) overrasket flere da de i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste» fant tilbake til hverandre etter at de opprinnelig gikk hver til sitt i mai i fjor.

Da Gullruten ble arrangert i Bergen tidligere denne måneden, var paret selvskrevne gjester på showet. Det var også i den forbindelse at de to delte ytterligere detaljer om forholdet, og hvilke tanker de har gjort seg opp om fremtiden.

Overfor Se og Hør forklarte Bendriss og Tabine at de er svært forelsket. Det betyr derimot ikke at duoen har planer om å ta forholdet videre til «det neste steget».

AVSLØRER: Lilli Bendriss tok med seg kjæresten Shad Tabine (45) på den røde løperen. Video: Kevin Smilden Vis mer

- Det har jeg gjort før, og jeg tror vi styrer unna det i denne omgangen. Vi har ikke noe behov for å binde oss til hverandre på noen ytterligere måte enn det vi allerede har gjort, sier Bendriss.

Tabine legger til at han deler samme oppfatning, og forteller at han tvilsomt kommer til å gå ned på kne.

View this post on Instagram

Feel good moments

A post shared by Lilli Bendriss (@lillibendriss) on

- Vi har prøvd å få barn, men det gikk ikke, vitser han, og fortsetter:

- Nei da, men jeg har ikke planer om å gå ned på kne. Det hadde blitt for teit. Det er ikke sånn forholdet vårt er. Vi er i tillegg godt voksne begge to, og kan nyte hverandres selskap uten forpliktelser. Vi trenger ingen ring, forteller han.

PÅ RØD LØPER: Lilli Bendriss på motemagasinet Elle sin sommerfest i 2018. Foto: Andreas Fadum
PÅ RØD LØPER: Lilli Bendriss på motemagasinet Elle sin sommerfest i 2018. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Nyforelsket

I 2014 skilte Bendriss og hennes tidligere ektemann seg etter 45 års ekteskap. Da hadde de to, som har tre barn sammen, allerede bodd flere år fra hverandre.

Siden den gang har hun hatt flere menn i livet sitt, men ingenting har klaffet helt som det skulle. Da TV 2 kom med forespørselen om hun ville være med i et nytt programkonsept, nå kjent som «Kjendis søker kjæreste», var hun derfor ikke vond å be. Det skulle også gi resultater - med 28 år yngre Tabine.

- Det var i programmet vi forsto at det ikke var over, og ville satse på nytt. Det er jeg veldig glad for. Jeg har ikke tenkt til å gifte meg igjen, og alt er egentlig veldig fritt nå. Det er deilig å dele livet med en ved sin side, uten at det oppleves som begrensende. Vi gir hverandre armrommet vi trenger, har hun tidligere forklart til Se og Hør, og fortsatte:

- Jeg savnet ham og ville ha han tilbake i livet mitt. Jeg er forelsket, sa hun.

Lilli Bendriss intervjues på Gullruten om blant annet antrekket. Vis mer

Samtidig understreket Bendriss at det å være forelsket oppleves like intenst nå som da hun var yngre, og det samme gjør sexlysten.

- Enkelte tror kanskje man er ferdig med sex når man er i 70-åra, men nei da. Det er full blomstring igjen. Jeg føler at det er et stigma blant unge, og at enkelte tror man er ferdig med sånt når man er 50. Men så blir man så gammel selv, og innser at nei, dette er jeg ikke klar for å legge fra meg riktig ennå, humret hun i et tidligere intervju med Se og Hør, og fortsatte:

- Jeg var med samme mann i nærmere 50 år, og da er det naturlig at man opplever en tilbakegang. En forelskelse aktiverer den seksuelle energien på nytt, og da er alder irrelevant.

LES OGSÅ: Ble sittende fast i tre etter fallskjermhopp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer