<strong>MØTTE PRESIDENTDATTEREN:</strong> Håvard Holmefjord Lorentzen var blant VIP-gjestene under OLs siste skøyteøvelse. der fikk han møte Ivanka Trump. Foto: Ivanka Trump/Twitter
MØTTE PRESIDENTDATTEREN: Håvard Holmefjord Lorentzen var blant VIP-gjestene under OLs siste skøyteøvelse. der fikk han møte Ivanka Trump. Foto: Ivanka Trump/Twitter Vis mer

Ivanka Trump og Håvard Holmefjord Lorentzen:

Derfor møtte Ivanka Gull-Håvard

Stjernemøte på skøytetribunen i OL.

Publisert

President Donald Trumps datter er i Sør-Korea og bivåner avslutningen av OL. Ivanka Trump har reist fra øvelse til øvelse og lørdag var hun på plass på skøytetribunen.

Etterpå la presidentdatteren ut bilder på Twitter fra skøytehallen. Der hadde hun med seg flere medaljetakere fra lekene, deriblant dobbelt medaljør og vinneren av 500-meteren Håvard Holmefjord Lorentzen.

Trump var ikke den eneste som delte bilde fra seansen, også Lorentzens pappa Torbjørn Lorentzen la ut et bilde fra stjernemøte på Twitter.

- Imponert over nordmenn

Til Dagbladet sier han at sønnen var spesielt invitert til VIP-tribunen under avslutningsløpet i OL.

- Han var på VIP-tribunen sammen med Ivanka. De var spesielt invitert. Etter hva jeg forstår var det presidenten for det internasjonale skøyteforbundet som sto bak invitasjonen, sier Lorentzen til Dagbladet.

Faren har såvidt rukket å prate med sønnen etter Holmefjord Lorentzens kjendistreff. Han sier at sønnen synes det var stas å møte presidentdatteren.

- Trump-familien er jo litt imponert over nordmenn om dagen. Alt med fart og spenning er jo noe amerikanerne liker og Håvard vant 500-meteren hvor alt handler om nettopp det.

BUET UT: Førstedatter, og president Trumps assistent, Ivanka Trump, deltok på «Womens20 summit» i Berlin. Her beskrev hun faren som en forkjemper for kvinner og familier. Det var ikke publikum helt enig i. Video: CNN / NTB Scanpix Vis mer

Rett til Kina

- Han synes det var moro å hilse på, jeg vet ikke helt hva de pratet om, men jeg antar at det var mest om skøyter, sier pappa Lorentzen.

Selv om OL nå er over for Håvard Holmefjord Lorentzen er han og resten av de norske skøyesprinterne ikke på vei hjem. Neste uke arrangeres nemlig sprint-VM på skøyter i Changchun i Kina, bare noen timer nord for Pyeongchang i fly.

- De skal prøve å lage et godt opplegg for det nå etter OL. De reiser til Kina i løpet av de neste dagene for å forberede seg til sprinten, sier Torbjørn Lorentzen.

Sønnen er storfavoritt i sprint-VM etter at han tok gull på 500 meter og sølv på 1000 meter i OL. I sprint-VM gåes det to 500-metere og to 1000-metere for å kåre en vinner.

LES OGSÅ: - Mamma veit at jeg tåler en trøkk

TINDER?: Den unge langrennsstjerna Johannes Høsflot Klæbo avslører litt av hvert om langrennsgutta våre. Reporter: Hanne Kathrine Bratholt, Video: Sølve Hindshamar, Klipp: Frida Andersen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer