Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen:

Derfor møtes de ikke

- Det føles som å være singel igjen.

MØTES IKKE: Bianca Ingrosso forteller ærlig at hun knapt rekker å se kjæresten lenger. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
MØTES IKKE: Bianca Ingrosso forteller ærlig at hun knapt rekker å se kjæresten lenger. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert

De aller fleste har trolig fått med seg av-og-på-forholdet mellom Bianca Ingrosso (26) og Phillipe Cohen (27). I over seks år har nemlig kjæresteparet slått opp, og blitt sammen igjen, flere ganger enn man kan telle på én hånd.

I februar avslørte Ingrosso på sin YouTube-kanal at det nok en gang hadde blitt slutt med Cohen. Avsløringen kom etter at det i lang tid hadde versert rykter om at kjærligheten hadde tatt slutt.

Allerede i april kom imidlertid kontrabeskjeden, og fansen kunne på nytt glede seg over at duoen hadde blitt et par igjen. Avsløringen kom fra Ingrosso selv i podkasten «Ursäkta».

Det er likevel mange fans som har stusset på at vi «aldri» får se Phillipe i kjærestens sosiale medier-kanaler lenger, og flere har derfor undret seg over hvorvidt paret fremdeles er sammen.

Det viser seg å ha en naturlig forklaring.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Som å være singel

Nylig åpnet nemlig 26-åringen restauranten Ted i Stockholm. Det fører naturligvis til at han må være der store deler av døgnet, fremfor å tilbringe tid med kjæresten - som er vel så opptatt som ham.

I en video på Youtube forteller 26-åringen at de rett og slett ikke rekker å møtes mellom all jobbingen.

- Jeg og Phillipe ser ikke hverandre så mye akkurat nå. Han har jo åpnet restauranten sin, Ted, og jobber omtrent 110, uten å overdrive, i uken, sier hun i videoen.

Influenseren forklarer videre at kjæresten stort sett sover når hun står opp på morgenen, og når han kommer hjem igjen, sent på natten, sover hun.

OVER IGJEN? Den svenske TV-stjernen Bianca Ingrosso og kjæresten Philippe har hatt et turbulent forhold. Nå svirrer ryktene nok en gang om at forholdet er over. Video: Thea Hope / Reporter: Henriette Eilertsen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Vis mer

- Så vi har kjedelig nok ikke så mye tid til hverandre nå. Sånn er det i perioder der begge jobber mye, spesielt når man han ulike timeplaner som nå, sier hun videre, og legger til:

- Det føles jo omtrent som å være singel igjen.

- Han er så sexy

Influenseren forteller imidlertid videre at hun håper de kan møtes i sommer. Da skal de nemlig til Palma på Mallorca.

Som nevnt var det i april at den hyggelige nyheten om at paret hadde funnet tilbake til hverandre, kom.

FULL FYR: Det går galt når Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Phillipe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

I podkast-episoden fikk 26-åringen spørsmål om hva hun oftest får spørsmål om fra følgerne sine - og det er om hun og Cohen har funnet tilbake til hverandre.

- Det er om jeg Phillipe er sammen igjen. Vi er sammen igjen, avslørte Ingrosso den gang, ifølge svenske Hänt.

«Wahlgrens verden»-profilen fikk deretter spørsmål om hun tuller.

- Nei, vi er sammen igjen. Det føles fantastisk, han er så sexy, sa 26-åringen i podkasten.

LES OGSÅ: Slik skal de redde forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer