Pamela Anderson:

Derfor misliker hun «Baywatch»

«Baywatch»-stjernen har lite til overs for filmen som er inspirert av 90-tallssuksessen.

STJERNE: Pamela Anderson er kjent som Playboy-modell og «Baywatch»-stjerne, men nyskapningen av serien har hun lite til overs for. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Pamela Anderson er kjent som Playboy-modell og «Baywatch»-stjerne, men nyskapningen av serien har hun lite til overs for. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

For snart tjue år siden endte et av 90-tallets største tv-suksesser, som i over et tiår samlet folk foran tv-skjermen. Det er selvsagt snakk om den actionfylte serien «Baywatch», som blant andre besto av stjernene David Hasselhoff (67), Carmen Electra (48) og Pamela Anderson (52).

Sistnevnte er blant dem som fremdeles skaper overskrifter i verdenspressen. Så sent som tidligere i år sjokkerte hun med å gifte seg, for så å skille seg bare 12 dager senere.

Hun har også nylig fått oppmerksomhet etter at hun ga uttrykk for sine tanker rundt «Baywatch»-filmen som kom ut i 2017 - med blant andre Zac Efron (32) og Dwayne Johnson (48) i hovedrollene.

Vis mer

Misliker filmen

Det var da hun nylig gjestet talkshowet «Watch What Happens Live With Andy Cohen», riktignok over videotjenesten Zoom, at hun åpnet seg opp om nyskapningen av serien fra 90-tallet, som hun selv var en del av.

På spørsmål om hva hun synes om filmen, hadde hun et klart svar.

- Jeg likte den ikke. La oss bare la dårlig tv forbli dårlig tv. Det er det som er sjarmerende ved det. Å prøve å lage disse filmene som i utgangspunktet kommer fra tv bare ødelegger det, uttalte hun til Cohen.

Videre sa skuespilleren at produsentene med sitt budsjett på flere titalls millioner heller kunne investert i en mye bedre film.

- Vi lagde programmet vårt for 500 000 dollar. Vi hadde de samme eksplosjonene, de samme vann-scenene. Det var det som var gøy ved det, å kunne være kreative, sier Anderson videre.

Den tidligere skuespilleren og Playboy-modellen har med andre ord lite til overs for «Baywatch»-filmen. Heldigvis for henne trenger hun ikke bry seg om filmens suksess, da hun har mer enn nok av det selv, både økonomisk og karrieremessig.

Giftet og skilt på 12 dager

Som tidligere nevnt har dette året bydd på både opp- og nedturer for Anderson, som i januar sjokkerte en hel verden da det ble kjent at hun hadde giftet seg med produsenten Jon Peters (74), som blant annet står bak suksessfilmen «A Star is Born».

På tidspunktet var flere uvitende om at stjernen i det hele tatt hadde kjæreste, men gift var hun likevel. Det hele skal ha utspilt seg i en hemmelig seremoni i Malibu. Det bekreftet Peters selv overfor Hollywood Reporter.

SKILT: Pamela Anderson og Jon Peters gikk hver til sitt etter et 12 dager langt ekteskap. Foto: NTB scanpix
SKILT: Pamela Anderson og Jon Peters gikk hver til sitt etter et 12 dager langt ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er vakre kvinner overalt. Jeg kunne velge fritt, men i 35 år så er Pamela den eneste jeg har hatt lyst på. Hun gjør meg vill. På en god måte. Hun inspirerer meg, fortalte Peters i januar.

Bare 12 dager senere kom imidlertid kontrabeskjeden - de hadde gått hver til sitt. Det bekreftet Anderson selv overfor nettstedet.

- Jeg har blitt rørt av den hyggelige responsen vi har mottatt angående vårt forhold. Vi ville vært veldig takknemlige for deres støtte nå som vi tar litt tid fra hverandre for å reevaluere hva vi vil i dette livet og hva vi vil ha fra hverandre, het det i uttalelsen.

Ikke sett på 20 år

En som derimot ikke kan skryte på seg et liv i rampelyset og overskrifter flygende over hodet sitt, er Yasmine Bleeth (51), som i «Baywatch» spilte rollen som livredder Caroline Holden, og var å se i hele 72 episoder sammen med blant andre Pamela Anderson.

BERØMT BADEDRAKT: Her ser man Yasmin Bleeth i rollen som Caroline Holden i «Baywatch» i 1995. Foto: NTB Scanpix
BERØMT BADEDRAKT: Her ser man Yasmin Bleeth i rollen som Caroline Holden i «Baywatch» i 1995. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I februar ble imidlertid sjeldne bilder av Bleeth plukket opp av flere medier, og bildene vekket raskt oppsikt. 51-åringen ble da observert mens hun gikk en tur med hunden sin i Sør-California, og øyeblikket ble fanget på kamera.

PÅ LUFTETUR: Yasmine Bleeth er ikke til å kjenne igjen på bilder fra tidligere i år. Foto: Coleman Rayner/LP
PÅ LUFTETUR: Yasmine Bleeth er ikke til å kjenne igjen på bilder fra tidligere i år. Foto: Coleman Rayner/LP Vis mer

Bakgrunnen for at bildene fikk stor oppmerksomhet var fordi skuespilleren ikke har blitt sett offentlig på hele 20 år.

Skuespilleren har med andre ord levd et liv utenfor rampelyset, og ifølge Page Six skyldes det at hun slet med rusavhengighet. Ifølge The Sun skal hun også ha blitt svartelistet fordi hun ble ansett som «utfordrende» å jobbe med.

LES OGSÅ: Her skjulte hun graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer