Derfor måtte Stellas kjæreste fri to ganger

Stella Mwangi snakker for første gang ut om forlovelsen.

FORLOVET SEG: - Jeg ble veldig overrasket, vi har jo vært sammen så lenge. Når noe sånt skjer, tenker man «oj oj oj», før man begynner å gråte, sier Stella Mwangi om faktumet at hun ganske nylig ble fridd til av kjæresten, Tom Roger Rogstad. Sli Foto: Stella Pictures
FORLOVET SEG: - Jeg ble veldig overrasket, vi har jo vært sammen så lenge. Når noe sånt skjer, tenker man «oj oj oj», før man begynner å gråte, sier Stella Mwangi om faktumet at hun ganske nylig ble fridd til av kjæresten, Tom Roger Rogstad. Sli Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Stella Mwangi og Asmund Grinaker nederst i saken!

SEHER.NO: I starten av september skrev Side2 at MGP-stjernen - nå «Skal vi danse»-stjernen - Stella Mwangi (25) har forlovet seg med musikkprodusenten Tom Roger Rogstad, som hun har vært kjæreste med i åtte år.

- Jeg måtte faktisk ned på kne to ganger, for hun var jo nærmest i sjokk - i positiv forstand - og forsto det ikke med en gang, sa Tom Roger, som ga sin kjære en diamantring under den romantiske seansen, til nettstedet den gang.

Stella Mwangi selv har ikke kommentert den gledelige nyheten. Før nå. Etter sin debut på danseparketten lørdag forteller hun til Seher.no at det lykkelige paret ikke har satt noen dato for bryllupet helt ennå.

- Nei, vi har ikke satt noen dato. Jeg skal prøve å vinne «Skal vi danse» først, så finner vi en dato etterpå, sier hun lattermildt til Seher.no.

- Hvorfor måtte han fri to ganger, Stella?

- Jeg ble veldig overrasket, vi har jo vært sammen så lenge. Når noe sånt skjer, tenker man «oj oj oj», før man begynner å gråte. Og så sa jeg til ham at han skulle gjøre det en gang til.


Sammen med dansepartneren Asmund Grinaker ble Stella Mwangi belønnet med 20 poeng for innsatsen i «Skal vi danse»-premieren. Den poengsummen gjør at de to havner et stykke ned på lista før det neste programmet førstkommende lørdag. Selv er Stella langt fra fornøyd med egen innsats.

- Jeg må si jeg er veldig forbannet på meg selv. Denne dansen har jeg øvd på så lenge, og jeg har vært så komfortabel med den. Jeg vet at jeg kan denne valsen. Så begynner man å øve for mye, og da får man blackout. Tar man ett skritt feil er det bare å legge deg flat, mener hun.

Nå håper 25-åringen at seerne skal redde dem, slik at vi fortsatt vil få se de to på danseparketten i minst en uke til. Til Seher.no legger hun heller ikke skjul på at hun ser frem til at hun skal gifte seg med sin store kjærlighet.

- Selvølgelig gleder jeg meg til det. Det er jo bare kjærlighet, jeg storgleder meg! Han gikk ned på knærne, og det er klart det er spesielt. Det var veldig romantisk, forteller Stella Mwangi, som hadde forloveden sittende i salen under lørdagens «Skal vi danse».

Det betyr imidlertid ikke at hun hadde større nerver av den grunn.

- Det er det samme som å stå på scenen og rappe eller å synge, det. Det å stå foran publikum, det skremmer meg ikke. Det eneste som skremmer meg er hva jeg plutselig kan finne på å gjøre, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig forbannet på meg selv

Se video med Stella Mwangi og Asmund Grinaker her:[obj:media:9997]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer