Anniken Jørgensen:

Derfor måtte hun trekke seg fra «Farmen kjendis»

Sykehusinnleggelse satte en brå stopp for toppblogger Anniken Jørgensens realitydeltakelse.

BLE SYK: Anniken Jørgensen måtte brått trekke seg fra deltakelsen i «Farmen kjendis». Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix
BLE SYK: Anniken Jørgensen måtte brått trekke seg fra deltakelsen i «Farmen kjendis». Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag offentliggjorde TV 2 hvem som er deltakerne i den nye sesongen av «Farmen kjendis». Her ble det blant annet kjent at kanalen har fått med seg profiler som tidligere fiskeriminister Per Sandberg (59) og «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (37) i realityserien.

Det viste seg også at det var blitt gjort endringer i årets cast i siste liten.

Da Se og Hør møtte de utvalgte kjendisene på årets «Farmen»-gård, Gjedtjernet gård i Grue kommune uka før offentliggjøringen, var blogger og influenser Anniken Jørgensen (22) blant deltakerne.

Men toppbloggeren endte opp med å måtte trekke seg.

Nå forklarer hun hvorfor.

I dette intervjuet, som ble gjort rett før det var kjent at Anniken «Annijor» Jørgensen måtte trekke seg fra Farmen, kommer det fram at influenceren hadde lagt en slagplan før deltakelsen på gården. Vis mer

Innlagt på sykehus

- Anniken ble syk natt til onsdag, og har dessverre vært nødt til å trekke seg fra å delta i årets «Farmen kjendis». Hun er nå innlagt på Lovisenberg sykehus. Hun synes det er veldig trist å ikke få være med på «Farmen kjendis», og håper hun får lov til å reise hjem snart, sa presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen til Se og Hør.

- Vi hadde gledet oss til å se Anniken på «Farmen kjendis» og er sikker på at hun hadde vært en fantastisk deltaker. Det er veldig synd at Anniken går glipp av muligheten til å oppleve livet sammen med de andre kjendisene på gården. Vi ønsker henne god bedring, fortsatte han.

Jørgensen delte selv flere bilder på Instagrams historiefunksjon, hvor hun blant annet forklarte at hun var blitt syk allerede i februar.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

PÅ SYKEHUS: Anniken Jørgensen har selv lagt ut oppdateringer til følgerne sine på Instagram-stories. Skjermdump: Instagram
PÅ SYKEHUS: Anniken Jørgensen har selv lagt ut oppdateringer til følgerne sine på Instagram-stories. Skjermdump: Instagram Vis mer
HELSEUTFORDRINGER: Annikens helsetilstand er ikke kjent for offentligheten. Skjermdump: Instagram
HELSEUTFORDRINGER: Annikens helsetilstand er ikke kjent for offentligheten. Skjermdump: Instagram Vis mer

Til Se og Hør kan Jørgensen fortelle at det var mistanke om hjernehinnebetennelse som gjorde at hun forrige uke ble innlagt på sykehus.

- Jeg ble behandlet for hjernehinnebetennelse på sykehuset i Kongsvinger. Alle symptomer tydet på dette og de ønsket å være føre var.

Neste natt ble hun overført til Lovisenberg sykehus i Oslo.

Hjernehinnebetennelse, på fagspråket kalt meningitt, er en fryktet infeksjonssykdom. Ifølge Lommelegen oppstår infeksjonen i hinnene rundt hjerne og ryggmarg og kan skyldes både virus og bakterier. Det er en akutt og potensielt svært farlig sykdom, som ofte utvikler seg raskt. Sykdommen blir ofte omtalt i media om våren, da russetida, med kombinasjonen av tett samvær, festing og lite søvn, gjør at russ er spesielt mottakelige for smitte.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

«FARMEN KJENDIS»: Deltakerne til den fjerde sesongen av «Farmen Kjendis» er klar, og vi blir litt bedre kjent med gjengen. Vis mer

- Bittert

Ryggmargsprøven viste imidlertid ingen betennelse på Jørgensens hjerne, men derimot at hun har et virus som herjer i kroppen. Lettet over ikke å ha hjernehinnebetennelse, er 22-åringen nå blitt skrevet ut av sykehuset og tar seg noen dager for å slappe av.

- Jeg skulle gjerne sluppet den spinalpunksjonen og håper virkelig at jeg aldri må gjøre det igjen i mitt liv. Nå er jeg rett og slett bare veldig sliten og det var utrolig trist å måtte droppe «Farmen». Det var bittert, innrømmer Jørgensen.

Under møtet med Se og Hør forrige uke, hadde hun følgende å si om den da planlagte reality-deltakelsen:

- Først tenkte jeg at dette ikke var noe for meg, jeg har ikke tid. Men så begynte jeg å tenke at jeg kanskje hadde litt godt av det. Legge bort all jobb.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Planla pause fra Sosiale medier

Jørgensen kunne også fortelle at hun hadde planer om en fullstendig pause fra sosiale medier, der både blogg og Instagram ville stå stille under hennes tid på kjendisgården.

- Jeg gleder meg veldig til å være uten. Det eneste som er rart er at man vet hva alle gjør når man er på sosiale medier, men det å slippe å jobbe og bare legge fra seg alt tror jeg blir veldig godt. Jeg tror jeg har godt av det, sa hun.

22-åringen kunne også røpe at hun hadde gjort flere forberedelser før deltakelsen, blant annet øvd på melkespann og øksekast. Årsaken var frykt for å bli den første til å ryke ut.

Sånn ble det altså ikke i denne omgang.

FARMEN KJENDIS: I dag ble det kjent hvilke kjendiser som skal være med på neste års Farmen Kjendis. For en av deltakerne ble det hektiske dager før innspillingen startet. Vis mer

LES OGSÅ: «Paradise»-deltaker nektes å møte pressen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer