Meghan Markle og prins Harry:

Derfor må Meghan legge skuespiller-karrieren på hylla

Prins Harrys kjæreste skal allerede ha takket nei til flere sesonger av «Suits».

OFRER FOR KJÆRLIGHETEN: Flere hevder at prins Harry snart vil fri til Meghan Markle. Hun skal allerede være klar for å legge skuespillerkarrieren til side for kjærligheten. Foto: Shutterstock
OFRER FOR KJÆRLIGHETEN: Flere hevder at prins Harry snart vil fri til Meghan Markle. Hun skal allerede være klar for å legge skuespillerkarrieren til side for kjærligheten. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Forholdet mellom prins Harry (33) og hans berømte skuespillerkjæreste Meghan Markle (36) har vært på alles lepper det siste året.

Ryktene rundt en kommende forlovelse er et hett tema i internasjonal presse, men til nå skal ikke prinsen ha stilt det store spørsmålet til Meghan.

Meghan er en svært ettertraktet skuespiller, og i rollen som Rachel Zane i «Suits» har hun en enorm fanskare over hele verden, noe man tydelig ser på antall følgere hun har på sin Instagram-profil.

- Hun takket nei

I skrivende stund har hun nemlig 1,8 millioner følgere, og mange av dem er trolig store «Suits»-fans. Men spørsmålet som visstnok står sentralt hos mange er: «Hvordan vil Meghans skuespillerkarriere bli påvirket av å gifte seg med den britiske prinsen?».

Dersom Meghan gifter seg med prins Harry og blir en del av den britiske kongefamilien, vil det ifølge britiske Express følge med en rekke regler for den 36 år gamle skuespilleren.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET: Meghan og Harry var ikke redde for å vise sine følelser for hverandre da de viste seg sammen offentlig tidligere denne måneden. Foto: Pa Photos
FORELSKET: Meghan og Harry var ikke redde for å vise sine følelser for hverandre da de viste seg sammen offentlig tidligere denne måneden. Foto: Pa Photos Vis mer

Nettstedet hevder at hun mest sannsynlig vil måtte gi slipp på skuespillerkarrieren, og flere internasjonale medier har tidligere skrevet at kilder nær stjernen sier at hun allerede har bestemt seg for å legge karrieren på hylla - til fordel for sitt veldedighetsarbeid - noe hun startet med før hun møtte prins Harry.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, forklarer også at Meghan skal ha takket nei til flere sesonger av hit-serien «Suits» til fordel for sitt liv med Harry.

- Det er nok et tegn på at hun skal over i «prinsesserollen», sier Vagle.

I den amerikanske suksesserien spiller nemlig Meghan, Rachel Zane, en lovende advokatassistent, som faller for Mike Ross, spilt av Patrick J. Adams. Mike og Rachel utvikler et hett forhold, og det oppstår stadig nærkontakt mellom de to på skjermen - det er trolig noe som ikke passer inn hos den britiske kongefamilien.

SNEK SEG BORT: Prins Harry og Meghan Markle snek seg bort fra hestløpsbanen for å pleie kjærligheten i mai. Dette var første gang paret viste sin kjærlighet. Foto: NTB Scanpix
SNEK SEG BORT: Prins Harry og Meghan Markle snek seg bort fra hestløpsbanen for å pleie kjærligheten i mai. Dette var første gang paret viste sin kjærlighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Veldedighetsarbeid

- Hvis hun gifter seg med prins Harry ser jeg ikke for meg at hun fortsetter som skuespiller. Da er det nok mer sannsynlig at hun velger å konsentrere seg om sitt veldedighetsarbeid, som hun startet lenge før hun traff Harry, fortsetter Vagle og trekker frem Grace Kelly.

Grace Kelly hadde nemlig en lovende skuespillerkarriere, men la den på hylla da hun i 1956 giftet seg med fyrst Rainier III av Monaco. Til tross for at det kan trekkes paralleller mellom Grace Kelly og Meghan Markle, legger ikke Caroline Vagle skjul på at det likevel er forskjell mellom de to kvinnene.

- Da Grace Kelly giftet seg med fyrst Rainer i sin tid, la jo hun sin karriere som filmstjerne på hylla. Hun ble riktig nok Monacos fyrstinne, og hadde sånn sett en større kongelig oppgave enn Meghan vil få, forklarer hun.

For mange virker det kanskje uvirkelig at en så profilert skuespiller skal legge karrieren på hylla kun 36 år gammel, men Vagle forteller at dersom Meghan hadde hatt et ønsket å fortsette, så ville det britiske kongehuset mest sannsynlig ikke ha tillatt henne å fortsette i yrket.

Saken fortsetter nedenfor.

STJELER ET KYSS: 21 år gamle Victoria McRae har fridd til prins Harry to ganger tidligere. På det tredje forsøket lurte hun til seg et lite kyss. Video: 9NEWS Vis mer Vis mer

- Jeg tror ikke de ville latt henne ha en så profilert jobb som skuespiller er. Prins Edwards kone fikk fortsette i sin PR-jobb en kort stund etter at de giftet seg, men ikke i en fremtredende rolle. Det britiske kongehuset er jo konservative, og de ønsker nok ikke at tronfølger-søsken og deres ektefeller skal skape for mye blest på egen hånd, sier hun.

Allerede tidligere i år, kun et halvt år etter at forholdet mellom 36-åringen og prins Harry ble bekreftet, gikk kilder nær henne ut og avslørte at Markle vurderte å gi seg som skuespiller, ifølge E! News.

Beslutningen skal ha blitt tatt før hun møtte Harry, og «Suits»-stjernen skal ha et ønske om å fokusere på sin filantropi, som ifølge Store Norske Leksikon er menneskekjærlighet.

Meghan Markle har medvirket i en rekke filmer, blant andre «Horrible Bosses», «Remember Me» og «A Lot Like Love». Likevel er det «Suits», som hun har spilt en sentral rolle i siden 2011, som var hennes store gjennombrudd.

Saken fortsetter nedenfor.

SKUESPILLER: De siste seks årene har Meghan spilt Rachel Zane i «Suits». Nå planlegger hun trolig å legge skuespillerkarrieren på hylla. Foto: Splash News
SKUESPILLER: De siste seks årene har Meghan spilt Rachel Zane i «Suits». Nå planlegger hun trolig å legge skuespillerkarrieren på hylla. Foto: Splash News Vis mer

Utsatt for hets

Etter at den amerikanske skuespilleren ble koblet til prins Harry, har hun vært utsatt for mye hets, noe Kensington Palace påpekte i sin pressemelding da de bekreftet forholdet i starten av november.

- Kjæresten hans, Meghan Markle, har vært utsatt for hets og trakassering, er noe av det de skrev i uttalelsen som fortsatte følgende:

- Prins Harry er bekymret for Meghan Markles sikkerhet og er dypt skuffet over at han ikke kunne beskytte henne. Det er ikke riktig at miss Markle etter noen måneders forhold til ham skal bli utsatt for en slik stormfull situasjon. Han vet at folk vil si at: «det er prisen å betale», og: «det er spillereglene». Han er uenig med dem. Det er ikke et spill - det er livet hans og hennes, skrev hoffet.

LES OGSÅ: - Barnestjernen er ugjenkjennelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer