RETTE EKTEFOLK?: Skuespiller Meghan Markle og den britiske prinsen Harry er så forelskede at de knapt kan ta øynene vekk fra hverandre. Nå ønsker paret angivelig å flytte sammen, men det kan de ikke før Harry går ned på kne. Foto: NTB scanpix
RETTE EKTEFOLK?: Skuespiller Meghan Markle og den britiske prinsen Harry er så forelskede at de knapt kan ta øynene vekk fra hverandre. Nå ønsker paret angivelig å flytte sammen, men det kan de ikke før Harry går ned på kne. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gammel protokoll skyver forlovelse

Derfor må de forlove seg

Ryktene svirrer rundt prins Harry og Meghan Markle.

Publisert

(Se og Hør): Forholdet mellom prins Harry (33) og den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) har preget mediebildet det siste året. Paret har holdt en lav profil, men den siste måneden har de begynt å vise seg sammen oftere og oftere.

Det var det britiske hoffet som i november i fjor valgte å bekrefte forholdet offentlig, etter at «Suits»-stjernen ble hetset på nettet.

Nå, nesten et år senere, er det lite som kan komme i veien for det forelskede paret. De har vist seg på sportsarrangementer, shoppet sammen og har vært på ferier rundt om.

Nå er det rojale paret på boligjakt, skriver britiske Daily Mail. Før de gjør det, må de imidlertid forlove seg.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 07.05.2015 STJELER ET KYSS: 21 år gamle Victoria McRae har fridd til prins Harry to ganger tidligere. På det tredje forsøket lurte hun til seg et lite kyss. Video: 9NEWS Vis mer

Gamle tradisjoner

Det er i det eksklusive området Costwolds, sør i England, at paret nå ifølge avisen ser etter bolig. Boligene i området koster flere millioner britiske pund, og dersom de ender opp der, får de naboer som Beckham-familien, Kate Moss (43) og Lily Allen (32).

ÅPEN OM PROBLEMENE: Prins Harry forteller i et intervju at tiden i militæret har hjulpet ham i sorgen av Prinsesse Dianas død. Video: AP DV / NTB Scanpix Vis mer

Mer spesifikt er det i byen Oxfordshire at det verdenskjente paret nå har blitt observert på boligjakt. Det skal ikke være noen tilfeldighet at paret nå velger å slå seg til ro her, i landlige omgivelser. Harrys foreldre, Diana og Charles (68), eide selv en festning i området. Det medførte at prins Harry og prins William tilbrakte mye av oppveksten sin der.

Kanskje den kjekke prinsen, som tidligere i livet bemerket seg verden rundt som en ustyrlig ungkar, har lyst til å gi kjæresten sin en smakebit av hvordan oppveksten hans var? Og en skal heller ikke se bort fra at han ønsker at parets fremtidige, eventuelle barn får oppleve det samme som han gjorde som liten prins.

Flytteplanene deres kan imidlertid ikke gå helt sømløst for seg. Når du er kongelig, forventes det at man gjør ting etter boka. Kongelige rundt om i verden følger en protokoll, og selv om det i moderne tider blir mer og mer vanlig at enkelte ting skilles ut fra denne, er det fortsatt ganske konservativt.

Tradisjonen i Storbritannia sier at britiske kongelige ikke flytter sammen med sine respektive partnere før de har giftet seg. Derfor forventes det at paret snart forlover seg, og enkelte kilder Daily Mail har pratet med hevder at det kan skje så tidlig som neste måned.

Enkelte hevder imidlertid at paret allerede er forlovet. Harry skal ha gått end på kne i Botswana i august, og skal ha fått ja av Meghan. Derimot er det flere eksperter som omtaler dette som en «uoffisiell» forlovelse.

Det er ikke bare dette som får ryktene til å svirre. Meghan Markle skal ha sagt nei til å fornye kontrakten sin i USA, og blir ikke lenger å se i «Suits». Derfor tror fansen at hun snart setter kursen mot England, for å være med drømmeprinsen hennes.

Viser seg sammen

Først to måneder etter at forholdet mellom Harry og skuespilleren var bekreftet, tok han med kjæresten på en hemmelig norgesferie til Tromsø. Kort tid senere viste de sin kjærlighet under bryllupet til en venn av prins Harry på Jamaica.

Selve bryllupet ble holdt i en lokal kirke i byen Montego Bay, mens festen gikk videre til Round Hill Resort, meldte Daily Mail.

Den britiske prinsen og filmstjernen klarte ikke å holde hendene borte fra hverandre da de ble avbildet under bryllupsfesten, ifølge avisen.

- De så helt fantastiske ut sammen. De kysset noen ganger og så rett og slett ut til å kose seg i hverandres selskap, sa et øyenvitne til Daily Mail.

I mai i år viste turtelduene sin kjærlighet for hverandre under et poloarrangement i Ascot.

Dette var første gang paret viste seg sammen på et offentlig arrangement. Harry og Markle lurte seg også unna travbanen for å pleie kjærligheten.

Paret ble nemlig observert i het omfavnelse på en parkeringsplass, der de to ble fotografert mens de kysset og klemte på hverandre mellom to biler, ifølge E! Online.

LES OGSÅ: Gifter seg i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer