Derfor lykkes stjerneparene

- Tone tjener mer på forholdet enn Aksel.

STORE STJERNER: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie er et av landets mest populære par. Foto: SCANPIX
STORE STJERNER: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie er et av landets mest populære par. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Når to kjendiser faller for hverandre og blir et par, blir begges suksess styrket, både økonomisk og privat. Det skriver VG.

Avisen har vært i kontakt med flere PR-eksperter, psykologer og redaktører, og Magnus S. Rønningen, redaktør i bladet Alfa, sier følgende:

- Når profilerte mennesker blir kjærester, så blir én pluss én plutselig tre.

Rønningen har skrevet boken «Oppskriften - for deg som vil opp og frem». Han forklarer hvorfor Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie er et av landets allers største stjernepar.

- Her har vi en tung kredibel skuespiller som blir sammen med den vakreste jenta i den norske popbransjen. Det er nesten for godt til å være sant. Det gjenspeiles også i interessen fra aviser og ukeblader, sier han til VG.

Men redaktøren er klar på at det er Damli Aaberge som tjener mest på forholdet.

- I utgangspunktet får Tone mer kredibilitet ved å være sammen med en anerkjent skuespiller som Aksel. Og mange forståsegpåere i indre Oslo vil nok hevde at Aksel vanner ut sin skuespillerkredibilitet med popblod. Men utenfor Sinsenkrysset blir de bare større sammen, der er det ingen som bryr seg om sånt vås.

Damli Aaberges manager, David Eriksen, avviser overfor VG at paret har noen planer om å gjøre oppdrag sammen i den nærmeste fremtid.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Håver inn på reklame