Jamilla Brooke Wais og Robin Johansson:

Derfor løy de om forholdet

Legger seg flat etter at hun lurte pressen og sa at hun var blitt kjæreste med Robin Johansson.

LØGN: «Paradise Hotel»-deltakerne Jamilla Brooke Wais (24) og Robin Johansson (24) hevdet i helga at de hadde blitt et par. Nå forteller Jamilla bakgrunnen for at de diktet opp forholdet. Foto: TV 3 / Jonas Hammer
LØGN: «Paradise Hotel»-deltakerne Jamilla Brooke Wais (24) og Robin Johansson (24) hevdet i helga at de hadde blitt et par. Nå forteller Jamilla bakgrunnen for at de diktet opp forholdet. Foto: TV 3 / Jonas Hammer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Paradise Hotel»-sesong er godt i gang, og flere av deltakerne har allerede rukket å gjøre seg godt bemerket i offentligheten. Blant dem er Jamilla Brooke Wais (24), som tilsynelatende hadde fått et godt øye til svenske Robin Johansson (24).

Søndag kveld la Wais ut et innlegg på Instagram hvor hun hevdet at hun og Johansson hadde blitt kjærester. Senere samme kveld viste det seg imidlertid at det hele var en løgn - og at det ikke stemte at hun og Johansson hadde blitt et par.

«Det er mange som spør om jeg og Robin er kjærester. Og svaret er ja, det er vi», skrev hun til følgerne sine søndag ettermiddag.

De bekreftet også forholdet til en rekke norske medier, deriblant VG. Senere bestred TV3 påstandene om at de to reality-profilene hadde funnet kjærligheten - og da ble det klart at det hele bare var oppspinn.

Nå bryter 24 år gamle Wais tausheten om det som skjedde, og forteller til Se og Hør at det hele var en spøk som slo helt feil ut.

- Det var en spøk

- Det skulle være en morsom spøk, og vi trodde folk skulle skjønne at det bare var tull. Det ble helt feil, forklarer hun overfor Se og Hør.

24-åringen sier at hun og Johansson er gode venner, og at de var sammen i går kveld da de fikk ideen om å spøke om at de hadde blitt et par.

- Robin var inne på min Instagram-profil og publiserte innlegget. Vi var sammen i går da det skjedde. Det som skjedde er begges feil, sier Wais.

«Paradise Hotel»-deltakeren sier videre at hun er en person som tuller mye, og understreker at hun ikke vitset om forholdet for å få oppmerksomhet. Hun sier også at hun ikke angrer noe særlig på det som har skjedd - bortsett fra at hun lurte pressen.

MANGE TILBUD: Jamilla Wais sjekket nylig inn på «Paradise Hotel», og det gikk ikke ubemerket hen. Vis mer

Ønsker å beklage

Nå ønsker hun å beklage overfor de som lot seg lure av spøken.

- Det jeg angrer på, er at jeg lurte pressen. Jeg ønsker å beklage til VG. Jeg har veldig dårlig samvittighet overfor dem. Jeg beklager også til Se og Hør, og alle andre som trodde på det, sier hun til Se og Hør.

Både VG og Se og Hør omtalte nyheten etter at hun og Johansson hadde publisert innlegget - men rettet fort opp i feilen da det ble kjent at det hele bare var oppspinn.

BEKLAGER: Mandag ettermiddag ønsker Jamilla Brooke Wais (24) å beklage overfor de som gikk på spøken om at hun og Robin Johansson hadde funnet kjærligheten. Foto: Privat
BEKLAGER: Mandag ettermiddag ønsker Jamilla Brooke Wais (24) å beklage overfor de som gikk på spøken om at hun og Robin Johansson hadde funnet kjærligheten. Foto: Privat Vis mer

Jamilla forteller også at hun og Johansson ikke har noen romantiske følelser for hverandre, og at de kun er gode venner som henger mye sammen.

Overfor Se og Hør forklarer reality-deltakeren også at hun har vært i dialog med TV3 etter hendelsen, og opplyser at hun ble kontaktet av dem etter at Instagram-posten ble publisert.

- De syntes det var koselig at jeg og Robin hadde blitt kjærester. Da forklarte jeg at det hele bare var tull. Jeg vil gjerne være ærlig med TV3, og de ble ikke sinte etterpå, men rådet meg til å ikke gjøre noe slikt igjen, sier Jamilla.

Avslørt på Instagram

Det var på søndag at hun og Johansson hevdet at et forhold hadde oppstått.

Natt til mandag la duoen ut flere bilder og videoer på Instagrams historiefunksjon av hverandre, som tydelig viste at de hadde en flørtende tone.

Da Se og Hør møtte Wais for en ukes tid siden, hadde hun ikke noe å si om Johansson annet enn at han var en fin fyr og at de hadde en hyggelig tone.

ELSKER DRAMA: En ny jente sjekker inn på hotellet, og hun er ikke redd for å skape splittelser i gruppa. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Søndag kveld gikk TV3 ut og tilbakeviste påstandene om at Jamilla og Robin var i et forhold. Det bekreftet Linda Glomlien overfor VG, som hadde fått forholdet bekreftet fra de to vennene.

I en e-post til Se og Hør skriver Glomlien mandag ettermiddag at de har kontaktet reality-profilene etter hendelsen.

- Dette er en spøk som har gått litt for langt. Vi støtter absolutt ikke at det lyves til journalister, og både Jamilla og Robin har fått beskjed om at dette ikke er ok, opplyser Glomlien.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Robin Johansson for en kommentar, uten å lykkes.

ORAGSME: Rød løpers reporter Kine ble synlig flau da «Paradise Hotel»-deltaker Robin la ut om sin noe uvanlige orgasmeopplevelse. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er ikke så god på kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer