Jamilla Brooke Wais og Robin Johansson:

Derfor løy de om forholdet

Legger seg flat etter at hun lurte pressen og sa at hun var blitt kjæreste med Robin Johansson.

LØGN: «Paradise Hotel»-deltakerne Jamilla Brooke Wais (24) og Robin Johansson (24) hevdet i helga at de hadde blitt et par. Nå forteller Jamilla bakgrunnen for at de diktet opp forholdet. Foto: TV 3 / Jonas Hammer
LØGN: «Paradise Hotel»-deltakerne Jamilla Brooke Wais (24) og Robin Johansson (24) hevdet i helga at de hadde blitt et par. Nå forteller Jamilla bakgrunnen for at de diktet opp forholdet. Foto: TV 3 / Jonas Hammer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Paradise Hotel»-sesong er godt i gang, og flere av deltakerne har allerede rukket å gjøre seg godt bemerket i offentligheten. Blant dem er Jamilla Brooke Wais (24), som tilsynelatende hadde fått et godt øye til svenske Robin Johansson (24).

Søndag kveld la Wais ut et innlegg på Instagram hvor hun hevdet at hun og Johansson hadde blitt kjærester. Senere samme kveld viste det seg imidlertid at det hele var en løgn - og at det ikke stemte at hun og Johansson hadde blitt et par.

«Det er mange som spør om jeg og Robin er kjærester. Og svaret er ja, det er vi», skrev hun til følgerne sine søndag ettermiddag.

De bekreftet også forholdet til en rekke norske medier, deriblant VG. Senere bestred TV3 påstandene om at de to reality-profilene hadde funnet kjærligheten - og da ble det klart at det hele bare var oppspinn.

Nå bryter 24 år gamle Wais tausheten om det som skjedde, og forteller til Se og Hør at det hele var en spøk som slo helt feil ut.

- Det var en spøk

- Det skulle være en morsom spøk, og vi trodde folk skulle skjønne at det bare var tull. Det ble helt feil, forklarer hun overfor Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer