Derfor lot han de lange lokkene falle

Bård Ylvisåker viser frem sin nye sveis.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bård og Vegard Ylvisåker er kjent for sine mange morsomme påfunn på TV-skjermen, og før jul vant de to populære brødrene prisen «Årets TV-navn» under Se og Hørs kjendisgalla - for andre året på rad.

- Vi har verdens beste jobb. Vi får et beløp for å ha det gøy og det funker veldig bra. Det kan vi anbefale til andre, sa duoen fra scenen.

Og de to finner stadig på nye sprell.

I november i fjor fikk TV-seerne seg en god latter da Bård måtte klippe munkesveis på direkten etter at han tapte et veddemål.

Det var under Unicef-spesialen «Ylvis Live» at Bård lovet å la sine lange velkjente lokker falle dersom programmet klarte å skaffe Unicef mer enn 3500 nye faddere i løpet av sendingen.

FIKK MUNKESVEIS: - Hva har vi gjort? Skaffet faddere! Gleden er til å ta og føle på, skrev TVNorge da de postet dette bildet av Bård Ylvisåker på Facebook-siden sin i november.
FIKK MUNKESVEIS: - Hva har vi gjort? Skaffet faddere! Gleden er til å ta og føle på, skrev TVNorge da de postet dette bildet av Bård Ylvisåker på Facebook-siden sin i november. Vis mer

Tatoverte «Senkveld»-logoen på beinet

Målet ble oppnådd og dermed måtte TV-stjernen bite i det sure eple - til publikums store glede.

- Det er greit for meg, men det er mange damer der ute som vil bli skuffet nå. Damer, jeg beklager! sa han den gang.

Nå har Bård tatt skrittet et steg videre og kvittet seg med alt håret, og i «Årsrevyen», som sendes på TVNorge tirsdag kveld, viste han frem sin nye frisyre.

Se video i toppen av saken!

I 2012 satte brødrene seg et mål om å nå et visst antall faddere i programmet sitt «I kveld med Ylvis» - noe som ville få konsekvenser hvis de klarte det. Den gangen ble resultatet at Vegard måtte tatovere «Senkveld»-logoen på baksiden av beinet.

Seoghør.no har vært i kontakt med Ylvis-brødrenes manager, som opplyser at Bård ikke vil kommentere saken.

Se «Årsrevyen» på TVNorge kl. 21.30 tirsdag.

Derfor lot han de lange lokkene falle

LES OGSÅ: Ylvis samarbeider med Hollywood-regissør

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer