Chrissy Teigen:

Derfor legger hun modellyrket bak seg

- Jeg trenger ikke være badedraktmodell lenger.

LEGGER MODELLYRKET PÅ HYLLA: I et nylig intervju med Good Housekeeping Magazine forteller Chrissy Teigen (t.v.) hvorfor hun velger å slutte som modell. Her med Lily Aldridge og Nina Agdal i 2014 - som hun prydet forsiden av Sports Illustrated sammen med. Foto: NTB scanpix
LEGGER MODELLYRKET PÅ HYLLA: I et nylig intervju med Good Housekeeping Magazine forteller Chrissy Teigen (t.v.) hvorfor hun velger å slutte som modell. Her med Lily Aldridge og Nina Agdal i 2014 - som hun prydet forsiden av Sports Illustrated sammen med. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Norskættede Chrissy Teigen (33) har gjort stor suksess som modell det siste tiåret, men nå kan det se ut til at hun legger modellkarrieren på hylla for godt.

33-åringen er gift med sangeren John Legend (40), og i 2016 kunne det populære paret ønske sitt første barn, datteren Luna (2), velkommen til verden. I mai i fjor ble duoen tobarnsforeldre da lille Miles (åtte måneder) ble født.

Chrissy har ved flere anledninger vært åpen om forandringene kroppen går gjennom under en graviditet, noe hun selv jobber med å akseptere. I et nytt intervju med Good Housekeeping Magazine, gjengitt av Female First, snakker hun ut om nettopp dette.

TOBARNSMOR: Chrissy Teigen strålte på Critics' Choice Awards forrige helg. Foto: NTB scanpix
TOBARNSMOR: Chrissy Teigen strålte på Critics' Choice Awards forrige helg. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hver morgen ser jeg meg i speilet og tenker «Herregud, hvordan havnet jeg her? Babyen veide to kilo, og jeg gikk opp 30. Det virker rart», forteller hun.

Chrissy fastslår at hun synes det er viktig å vise hvordan kvinner har det etter fødsel, og sier at det også er derfor hun har valgt å snakke såpass åpent om sine opplevelser rundt temaet.

Chrissy Teigen og John Legend på fotoshoot i New York. Video licensed from All Over Press Vis mer

- Jeg får være mamma

33-åringen gjorde sin debut for det amerikanske magasinet Sports Illustrated i 2010. Før dette var hun blant annet på coveret av Maxim, og i de senere årene har hun vært å se i både Vogue, Glamour og Cosmopolitan.

I intervjuet med Good Housekeeping Magazine forteller Chrissy at hun er klar over at kroppen har forandret seg, men at hun har fått to vakre barn i gjengjeld - noe som har fått henne til å innse at hun ikke «trenger» modelljobben lenger.

TOPPMODELL: Chrissy Teigen sammen med modellkollegene Hannah Davis og Irina Shayk på The Beach Bunny-motevisning i Miami i 2013. Foto: NTB scanpix
TOPPMODELL: Chrissy Teigen sammen med modellkollegene Hannah Davis og Irina Shayk på The Beach Bunny-motevisning i Miami i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg trenger ikke å være badedraktmodell lenger. Jeg får være mamma, jeg får lage mat og jeg får møte fantastiske mennesker. Og jeg er glad for at jeg går gjennom denne endringen, konstaterer 33-åringen.

Delte bilder av strekkmerker

Chrissy Teigen hylles stadig for sin brutale ærlighet i forbindelse med kropp og meninger. I etterkant av fødselen av Miles har ikke Chrissy og ektemannen vært beskjedne med å dele bilder av sin lille sønn i sosiale medier.

I august delte 33-åringen også helt ærlige bilder av kroppen sin, som har fått noen strekkmerker etter graviditeten.

Det var mens ekteparet var på ferie med sine to små barn, Miles og Luna, at Chrissy delte en lengre Instagram-story der hun viste frem kroppen kun iført en bikinitruse.

TØFF: Chrissy delte et bilde av kroppen sin i helfigur mens hun kysser ektemannen John Legend. Foto: Instagram, skjermdump
TØFF: Chrissy delte et bilde av kroppen sin i helfigur mens hun kysser ektemannen John Legend. Foto: Instagram, skjermdump Vis mer
STREKKMERKER: Chrissy Teigen viste frem strekkmerkene sine på Instagram for følgerne sine. Foto: Instagram, skjermdump
STREKKMERKER: Chrissy Teigen viste frem strekkmerkene sine på Instagram for følgerne sine. Foto: Instagram, skjermdump Vis mer

- Jeg tipper at disse ikke kommer til å gå bort. Dette er min nye kropp, sa hun mens hun filmet kroppen.

Chrissy delte også sin frustrasjon over de mange «perfekte» kroppene som er å se i sosiale medier.

- Instagram er galskap. Jeg synes det er fantastisk at folk har drømmekropper og er stolte av å vise dem frem, men jeg vet hvor hardt det kan være å glemme hvordan en normal kropp egentlig ser ut, når det kun er disse fantastiske kroppene som kommer frem, skrev hun på Twitter, med en påfølgende melding:

- Jeg kaller heller ikke dette en selvsikker kropp fordi jeg er ikke der enda. Jeg er fremdeles veldig usikker. Jeg er bare glad for at jeg kan få andre der ute til å føle seg bedre i sin egen kropp.

Ble hyllet av følgerne

Reaksjonene på både bildene og tankene Chrissy delte med fansen, lot ikke vente på seg.

På kort tid ble superstjernen bombardert med lovord og ros for sin ærlighet og sårbarhet. Flere kunne også si seg enig i det Chrissy skrev.

- Tusen takk for at du er normal, skrev en på Twitter, mens en annen kan kjenne seg igjen det Chrissy skrev:

- Det er derfor venninnene mine sier at jeg må holde meg unna ting som Instagram. Det bare trigger angsten min. Det får meg til å føle at alle er lykkeligere og penere enn det jeg er.

Noen kom også med råd til Chrissy for hva hun kan gjøre for å filtrere ut de som får henne til å føle seg dårlig.

- Det er så mange fantastiske kvinner på Instagram i alle slags størrelser. Livet mitt forandret seg totalt da jeg startet å følge pluss size-bloggere og modeller istedet, skrev en i kommentarfeltet under Twitter-innlegget.

LES OGSÅ: Stjerneparet i jordskjelvdrama på Bali

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer