Chrissy Teigen:

Derfor legger hun modellyrket bak seg

- Jeg trenger ikke være badedraktmodell lenger.

LEGGER MODELLYRKET PÅ HYLLA: I et nylig intervju med Good Housekeeping Magazine forteller Chrissy Teigen (t.v.) hvorfor hun velger å slutte som modell. Her med Lily Aldridge og Nina Agdal i 2014 - som hun prydet forsiden av Sports Illustrated sammen med. Foto: NTB scanpix
LEGGER MODELLYRKET PÅ HYLLA: I et nylig intervju med Good Housekeeping Magazine forteller Chrissy Teigen (t.v.) hvorfor hun velger å slutte som modell. Her med Lily Aldridge og Nina Agdal i 2014 - som hun prydet forsiden av Sports Illustrated sammen med. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Norskættede Chrissy Teigen (33) har gjort stor suksess som modell det siste tiåret, men nå kan det se ut til at hun legger modellkarrieren på hylla for godt.

33-åringen er gift med sangeren John Legend (40), og i 2016 kunne det populære paret ønske sitt første barn, datteren Luna (2), velkommen til verden. I mai i fjor ble duoen tobarnsforeldre da lille Miles (åtte måneder) ble født.

Chrissy har ved flere anledninger vært åpen om forandringene kroppen går gjennom under en graviditet, noe hun selv jobber med å akseptere. I et nytt intervju med Good Housekeeping Magazine, gjengitt av Female First, snakker hun ut om nettopp dette.

- Hver morgen ser jeg meg i speilet og tenker «Herregud, hvordan havnet jeg her? Babyen veide to kilo, og jeg gikk opp 30. Det virker rart», forteller hun.

Chrissy fastslår at hun synes det er viktig å vise hvordan kvinner har det etter fødsel, og sier at det også er derfor hun har valgt å snakke såpass åpent om sine opplevelser rundt temaet.

- Jeg får være mamma

33-åringen gjorde sin debut for det amerikanske magasinet Sports Illustrated i 2010. Før dette var hun blant annet på coveret av Maxim, og i de senere årene har hun vært å se i både Vogue, Glamour og Cosmopolitan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer