Portia de Rossi:

Derfor legger hun karrieren på hylla

Avslørte nyheten da hun gjestet konas talkshow.

SLUTTER: Onsdag gjestet Portia de Rossi kona Ellen DeGeneres sitt talkshow, der hun avslørte at hun har valgt å pensjonere seg som skuespiller. Foto: NTB scanpix
SLUTTER: Onsdag gjestet Portia de Rossi kona Ellen DeGeneres sitt talkshow, der hun avslørte at hun har valgt å pensjonere seg som skuespiller. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Portia de Rossi (45) ble for alvor kjent da hun spilte rollen som advokaten Nelle Porter i tv-serien «Ally McBeal» fra 1998 til 2002.

I årene etter har hun spilt i flere tv-serier, deriblant «Arrested Development», «Better Off Ted» og «Scandal».

I sistnevnte serie spilte hun rollen som Elizabeth North fra 2014, men i fjor ble rollekarakteren drept.

Onsdag gjestet 45-åringen kona Ellen DeGeneres sitt talkshow «The Ellen DeGeneres Show», der hun fortalte at hun har bestemt seg for å legge opp karrieren.

Saken fortsetter nedenfor.

Ville gjøre noe annet

Det er DeGeneres som startet samtalen med å påpeke at Portia ikke er særlig glad i å snakke med pressen eller å gjeste talkshows.

- Det er derfor hun gir seg som skuespiller. Du bestemte deg for at du ikke ville gjøre det mer, og sluttet i «Scandal», sa Ellen, ifølge People.

De Rossi svarte at hun har bestemt seg for å gå en annen retning.

- Jeg nærmet meg 45 år, og jeg bare... lurte på om det var noe annet jeg kunne gjøre nå som jeg ikke har gjort før, og som ville være utfordrende og annerledes. Jeg kunne bare se for meg hvordan skuespilleryrket ville se for meg de neste 10, 20 årene, så jeg bestemte meg for å starte eget firma, sier hun til kona.

Saken fortsetter nedenfor.

Hun forklarte videre at hun tok den endelige avgjørelsen for halvannet år siden. Sesong fem av «Arrested Development» vil være det siste hun gjør.

- Jeg ringte Mitch Hurwitz, som er skaperen av serien, og sa: «Hvis det blir en femte sesong, kommer jeg ikke til å gjøre det fordi jeg skal slutte». Og han virket veldig forståelsesfull. Vi hadde en fin samtale, og han skrev meg inn i fem episoder. Jeg vet ikke hva som skjedde, men ja, jeg er med i sesong fem, sa hun.

SEERSUKSESS: «Ally McBeal» var en av de mest populære tv-serier på kanalen Fox på slutten av 90-tallet. Portia de Rossi (nummer tre fra høyre) hadde en stor rolle i serien. Foto: NTB scanpix
SEERSUKSESS: «Ally McBeal» var en av de mest populære tv-serier på kanalen Fox på slutten av 90-tallet. Portia de Rossi (nummer tre fra høyre) hadde en stor rolle i serien. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vil ikke ha barn

Portia og Ellen giftet seg i 2008 i en luksuriøs seremoni i deres eget hjem i Beverly Hills.

Paret ga hverandre sitt ja kort tid etter at California godtok ekteskap mellom to av samme kjønn. Ellen og Portia hadde vært sammen siden de møttes på en prisutdeling fire år tidligere.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIG GIFT: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi giftet seg for ti år siden. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG GIFT: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi giftet seg for ti år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ellen tok pusten fra meg. Jeg hadde aldri før opplevd noe slikt, det var som det man hører om i sanger eller leser om. Jeg ble helt mo i knærne, sa Rossi til magasinet The Advocate.

I dag er Ellen og Portia like forelsket, men har bestemt seg for at to er nok og ønsker seg ikke barn.

- Folk lurer alltid på om vi vil ha barn. Vi har tenkt på det, for vi elsker å være sammen med barn når de er mette og rene, men vi har bestemt oss for ikke å få barn. Vi har alt for mye glass i huset, spøker DeGeneres i boka «Seriously…I’m Kidding».

I 2014 svirret imidlertid ryktene for fullt om at paret skulle gå hver til sitt, etter at Portia ble observert uten gifteringen.

- Hun brukte den ikke fordi hun får blemmer når hun rir. Sannheten er, og dette høres ut som en klisje, men jeg blir bare mer og mer forelsket i Portia. Det er helt sant. Hun overrasker meg hele tiden, sa hun den gang til bladet People.

LES OGSÅ: - Faren min vil dessverre ikke delta i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer