«BabyBoom»:

Derfor legger de ned podkasten

- Tanken slo oss da vi innså at babyene våre ikke er babyer lengre, sier Samantha Skogrand.

AVSLUTTER: Samantha Skogrand og Jamina Blipp har besluttet å avslutte «BabyBoom»-podkasten. Foto: Nora Angeltveit/ Egmont
AVSLUTTER: Samantha Skogrand og Jamina Blipp har besluttet å avslutte «BabyBoom»-podkasten. Foto: Nora Angeltveit/ Egmont Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november 2018 kom nyheten om at Stian (30) og Jamina Blipp (31) hadde blitt foreldre for første gang. To måneder etter kunne Samantha Skogrand (30) og den tidligere skiskytteren Emil Hegle Svendsen (34) ønske sønnen sin velkommen til verden.

Nyhetene ble også naturligvis delt i venninnenes podkast «BabyBoom», som de startet sammen da de begge gikk gravide med hvert sitt barn. Med lytterne sine delte de egne erfaringer og opplevelser med graviditet og mammarollen.

Nå er derimot en epoke over for de to ettbarnsmødrene, som i en ny episode av podkasten forteller at de om ikke lenge gir ut aller siste episode.

Annerledes hverdag

Grunnen til at de nå, etter ett og et halvt år, velger å avslutte «BabyBoom», skal være at hverdagen ikke lenger er slik den pleide å være. Både Skogrand og Blipps barn har nå begynt i barnehagen, og er ikke det de vil omtale som «babyer» lenger.

Til TV 2 forklarer Skogrand at de rett og slett har vokst ut av sitt eget konsept.

- Tanken slo oss da vi innså at babyene våre ikke er babyer lengre. Selv om vi føler vi kan skravle om barna våre i en evighet, så fant vi ut at vi har vokst litt ut av konseptet «BabyBoom», forteller Skogrand til kanalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer