«BabyBoom»:

Derfor legger de ned podkasten

- Tanken slo oss da vi innså at babyene våre ikke er babyer lengre, sier Samantha Skogrand.

AVSLUTTER: Samantha Skogrand og Jamina Blipp har besluttet å avslutte «BabyBoom»-podkasten. Foto: Nora Angeltveit/ Egmont
AVSLUTTER: Samantha Skogrand og Jamina Blipp har besluttet å avslutte «BabyBoom»-podkasten. Foto: Nora Angeltveit/ Egmont Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november 2018 kom nyheten om at Stian (30) og Jamina Blipp (31) hadde blitt foreldre for første gang. To måneder etter kunne Samantha Skogrand (30) og den tidligere skiskytteren Emil Hegle Svendsen (34) ønske sønnen sin velkommen til verden.

Nyhetene ble også naturligvis delt i venninnenes podkast «BabyBoom», som de startet sammen da de begge gikk gravide med hvert sitt barn. Med lytterne sine delte de egne erfaringer og opplevelser med graviditet og mammarollen.

Nå er derimot en epoke over for de to ettbarnsmødrene, som i en ny episode av podkasten forteller at de om ikke lenge gir ut aller siste episode.

Klipp fra TVNorge-programmet "4 stjerners middag": Fridtjof Såheim spør Samantha Skogrand om hun treffer andre menn når skiskytter-kjæresten Emil er i sesong. Vis mer

Annerledes hverdag

Grunnen til at de nå, etter ett og et halvt år, velger å avslutte «BabyBoom», skal være at hverdagen ikke lenger er slik den pleide å være. Både Skogrand og Blipps barn har nå begynt i barnehagen, og er ikke det de vil omtale som «babyer» lenger.

Til TV 2 forklarer Skogrand at de rett og slett har vokst ut av sitt eget konsept.

- Tanken slo oss da vi innså at babyene våre ikke er babyer lengre. Selv om vi føler vi kan skravle om barna våre i en evighet, så fant vi ut at vi har vokst litt ut av konseptet «BabyBoom», forteller Skogrand til kanalen.

Se dette innlegget på Instagram

Pappa♥️

Et innlegg delt av Samantha (@samantha_skogrand)

Jamina på sin side syns det er trist at denne epoken nå kommer til en ende, men ser samtidig fremover mot et nytt kapittel.

- Det er veldig trist at vi skal slutte med «BabyBoom». Dette er slutten på et kapittel, men heldigvis starten på et annet, forteller hun til TV 2.

Til Se og Hør forteller Skogrand at selv om podkasten nå går mot slutten, markerer det forhåpentligvis starten på et nytt kapittel. Hun utelukker heller ikke et samarbeid med Blipp og andre spennende prosjekter i fremtiden. 30-åringen er uansett glad for det podcasten har gitt henne.

- Det har vært helt fantastisk å lage «BabyBoom» sammen med Jamina. Det ble et slags fristed for oss førstegangsmødre som ikke ante hva vi gikk til. Kontakten vi har med lytterne og støtten vi har fått har betydd mye for oss begge, forteller hun til Se og Hør.

HISTORIEFORTELLING: Stian Blipp forteller om hvordan han sjekket opp kona Jamina Iversen. Helene er midlertid ikke veldig imponert. Vis mer

Blipp virker å være enig med venninnen. Hun forteller til Se og Hør at podkasten på mange måter har vært en type terapi for henne. Hun kan også røpe at det gjenstår to episoder før de gir seg, i tillegg til en livepodkast på Facebook neste onsdag.

I likhet med Skogrand er hun knapp på fremtidsplanene, men legger ikke skjul på at noe er i vente.

- Vi har ikke landet på noe bestemt ennå, men vi har noen gøye prosjekter på gang, så det blir spennende å se hva vi lander på. Om det blir sammen eller hver for oss, forteller Blipp til Se og Hør.

Utsette bryllupet

Podkast-nyheten kommer kort tid etter at Skogrand avslørte at hun og Hegle Svendsen kanskje blir nødt til å utsette bryllupet sitt, som i utgangspunktet skulle stå i Oslo i august. Dette på grunn av corona-krisen samfunnet nå står i.

Til Se og Hør fortalte Skogrand at de skal bestemme seg for om de skal utsette bryllupet sitt innen påske. Selv om hun synes det er trist å eventuelt måtte utsette den store dagen, føler hun ikke at det er «et stort offer» i disse tider.

Se dette innlegget på Instagram

Første gang shopping har vært gøy🤓👰🏽

Et innlegg delt av Samantha (@samantha_skogrand)

- Et bryllup betyr lite i forhold til det som skjer i verden nå. Et bryllup er uansett noe å glede seg til, selv om det ikke blir i år, fortalte hun.

Hvis paret bestemmer seg for å flytte bryllupet, vil det være tredje gang de må utsette vielsen som gjør dem til mann og kone. Skogrand og Hegle Svendsen skulle nemlig egentlig smis i Hymens lenker sommeren 2018, men den gang ønsket sistnevnte å lade opp mot OL i Sør-Korea samme år i fred og ro.

Til VG fortalte den tidligere skiskytteren i slutten av 2017 at ny dato var satt til sommeren 2019, men slik ble det altså heller ikke.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

LES OGSÅ: Deler nok en tragisk nyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer