NOMINERTE: Henriette Steenstrup og John Brungot er nominert for Gullruten for jobben som programledere for Gullruten i fjor. Foto: Tor Lindseth
NOMINERTE: Henriette Steenstrup og John Brungot er nominert for Gullruten for jobben som programledere for Gullruten i fjor. Foto: Tor LindsethVis mer

Derfor leder de ikke «Gullruten» igjen

Henriette Steenstrup og John Brungot elsker å jobbe sammen, men under årets utdeling holder komikerne seg i salen.

SEOGHØR.NO: Henriette Steenstrup (40) og John Brungot (38) er Gullruten-nominert for programlederjobben for fjorårets Gullruten-sending.

Derfor var det overraskende for mange at duoen i år er byttet ut med komikerene Cecilie Steinmann Neess og  Jacob Schøyen Andersen, men ifølge dem selv var det et bevisst valg:

- Jeg synes det er bra å gi seg på topp, i motsetning til mange idrettsutøvere, sier Henriette med et smil til Se og Hør.

De to ble først kjent med hverandre da de var med i «En god nummer to» i 2009, de har samarbeidet i "Torsdag kveld fra Nydalen", og senere i flere prosjekter, blant annet "Nårje" med Otto Jespersen. De to trives godt i hverandres selskap.

- Vi har et åpent forhold, og jobber med andre, men vi vender stadig tilbake til hverandre, sier Henriette.

Nårje - ep1ses1 - Otto Jespersen, Henriette Steenstrup og bakerst John Brungot *** Local Caption *** 19.04.2012: - KOMISK SATIRE: TV 2-serien "Nårje" utgir seg for å være et opplysningsprogram til svensker om nordmenn. John Brungot har hovedrollen sammen med Otto Jespersen og Henriette Steenstrup.
#
Nårje - ep1ses1 - Otto Jespersen, Henriette Steenstrup og bakerst John Brungot *** Local Caption *** 19.04.2012: - KOMISK SATIRE: TV 2-serien "Nårje" utgir seg for å være et opplysningsprogram til svensker om nordmenn. John Brungot har hovedrollen sammen med Otto Jespersen og Henriette Steenstrup. # Vis mer

Nå for tiden jobber med Brungot med nye humorprosjekter.

- Jeg savner meg selv på skjermen, men jeg kommer til å komme sterkere tilbake, sier John med et smil.

Henriette har nettopp hatt kjempesuksess med «Dritseint med Edel», og spilt på hovedscenen på Nationaltheateret med Ole Ivars-musikalen «En får værra som en er»

- Hva drømmer du om fremover?

- En ting jeg aldri har gjort er å lage juleplate. Det kunne jeg ha tenkt meg!

LES OGSÅ: - Samantha Fox hadde gitt meg en på trynet i dag