Cara Delevingne:

Derfor langer supermodellen ut mot Bieber

- Hvorfor har du blokkert meg på Instagram hvis du ikke har noe imot meg?

HOLLYWOOD-KRANGEL: Cara Delevingne skal ikke være fornøyd etter at hennes gode venninne Hailey Baldwins ektemann, Justin Bieber, hang henne ut på tv denne uka. Foto: NTB Scanpix.
HOLLYWOOD-KRANGEL: Cara Delevingne skal ikke være fornøyd etter at hennes gode venninne Hailey Baldwins ektemann, Justin Bieber, hang henne ut på tv denne uka. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Det kan se ut som om vi har en ny kjendiskrangel i gang i Hollywood.

Det hele startet da Justin Bieber (25) torsdag gjestet «The Late Late Show with James Corden». Her deltok popstjernen i programmets populære segment «Spill Your Guts or Fill Your Guts», hvor kjendiser må velge mellom å svare ærlig på pinlige og ubehagelige spørsmål eller spise ekkel mat.

- Hva har jeg sagt ja til å være med på, spør Bieber programleder Corden da de setter seg ned rundt et bord hvor det blant annet står en ku-tunge og bille-shot i gelé plassert foran dem, skriver People.

Upopulært valg

Etter å ha nektet å svare på første spørsmål, må Bieber ta en slurk av en smoothie blandet av reker og chili pepper.

På neste spørsmål vil Corden vite hvem Bieber liker best av konas berømte modellvenninner; Gigi Hadid (24), Cara Delevingne (27) og Kendall Jenner (24). Hvis han ikke svarer må han spise penisen til en okse.

«Boyfriend»-sangeren velger denne gangen å driste seg til å rangere Haileys (23) venninner. Noe det i etterkant viser seg at han kanskje ikke skulle gjort.

- Kendall, Gigi og Cara Delevingne, svarer 25-åringen etter en kort tenkepause, og begrunner deretter svaret sitt.

- Jeg kjenner Kendall best, og har vært mye sammen med henne. Hun er en god venn av oss. Jeg har ikke tilbrakt så mye tid med Gigi og Cara, men jeg har ikke noe imot dem, så det er ikke sånn «fuck Cara». Men jeg har ikke lyst til å spise oksens penis, forklarer han, ifølge nettstedet.

Slår tilbake

Uttalelsen skal ha forårsaket en ny Hollywood-krangel, skriver motebladet Marie Claire nå.

Fredag slo nemlig Cara Delevingne tilbake mot Justin Bieber i en Instagram-post - som har fått mye oppmerksomhet i mediene.

Sammen med klippet hvor Justin rangerer henne sist, etterfulgt av to bilder av henne og popstjernen, skriver hun følgende:

- Hvorfor har du blokkert meg på Instagram hvis du ikke har noe imot meg? Elsker deg, Hailey. Han skulle bare ha spist den okse-penisen.

Fansen raser mot Cara

Cara skal først ha publisert et innlegg som hun kort tid etterpå valgte å fjerne. Det nye innlegget hadde nesten 1 million likerklikk og over 20 000 kommentarer bare fire timer etter det ble publisert.

Caras kjæreste, «Pretty Little Liars»-stjernen Ashley Benson (30), har kommentert en gråtende emoji under videoen, mens hip hop-gruppa Cypress Hill har lagt igjen en kommentar med fem emoji som ler så de griner.

Mens supermodellen får støtte fra noen av fansen, så er Justins «Beliebers» langt fra imponerte over innlegget.

- Du er så barnslig. Hun slettet kommentarene mine. Det viser at hun ikke aksepterer noen som har andre meninger enn henne. Lol, skriver en bruker.

- Du slang dritt om ham for en måned siden rundt Taylor Swift-krangelen, og nå er du frekk nok til å be ham om å ikke blokkere deg lenger? Hvorfor føler du deg så presset? Han sa ikke noe stygt. Du lager drama ut av ingenting. Hailey trenger ikke venner som dette. Kendall og Gigi vant første og andre plass og dette beviser at det var riktig, hevdes det.

- Ble hun faktisk opprørt over dette? Jeg vet ikke om hun tuller eller ikke? undrer en.

BAK GARDINEN: I den nye dokumentarserien «Justin Bieber: Seasons» får man et innblikk i superstjernens liv de siste årene. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor snakker popstjernen Halsey norsk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer