Derfor lærer hun seg kampsport

- Jeg har vært nødt til å forandre meg.

NY LIVSSTIL: The Hills-stjernen går sjelden ut på byen lenger, og føler seg ikke trygg når hun er alene på gata. Foto: Stella Pictures
NY LIVSSTIL: The Hills-stjernen går sjelden ut på byen lenger, og føler seg ikke trygg når hun er alene på gata. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Reality-stjernen Heidi Montag (23) holder for tiden på med å lære seg kampsport. Grunnen er at hun ikke lenger har råd til livvakter.

I november begjærte Montag og ektemannen, Spencer Pratt (26), seg konkurs. Nå har forandringer blitt gjort, og Heidi har sett seg nødt til å gjøre om på livsstilen sin.

- Jeg har ikke råd til sikkerhet, så jeg tar kurs i selvforsvar og bokser litt, sier Heidi ifølge Showbizspy.com.

«The Hills»-stjernen hevder hun har brukt millioner på sikkerhet i løpet av tiden i rampelyset.

- Jeg har brukt millioner på livvakter i løpet av de siste fire årene, fordi jeg har tatt hånd om alle kostnadene på egenhånd. Det er vilt og det er hardt, men livet er ikke alltid rettferdig.

Montag forteller at mye av stjernens penger har blitt lagt igjen hos sikkerhetsvakter, og det er mye av grunnen til at paret nå ikke har noe særlig igjen.

- Jeg har vært nødt til å forandre meg. Jeg har ikke råd til å gå på nattklubber lenger, fordi den typen sikkerhet som jeg trenger kan koste alt fra fem til ti tusen dollar per kveld. Og det er enda verre når man reiser, da må man dekke reisekostnader, mat og så videre. Det er stort sett der alle pengene mine ble av, fordi sikkerhet er førsteprioritet, sier Heidi.

Nå har «The Hills»-stjernen tro på at treningen hun får, vil hjelpe henne til å føle seg tryggere når hun må ut av huset.

- Det er skummelt å være ute når ingen passer på, folk følger etter meg og man kan aldri være for sikker. Treningen har gitt meg selvtillit jeg ikke har hatt før, men jeg vet jo at jeg ikke kan gjøre det livvaktene mine har gjort.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Begjærer seg selv konkurs