ESTE UT: Kevin Federline skal delta i TV-serien "Celebrity Fit Club: Boot Camp", for å få tilbake sin gamle kropp. Her er han sammen med sin nye kjæreste, Victoria Prince. Foto: All Over Press
ESTE UT: Kevin Federline skal delta i TV-serien "Celebrity Fit Club: Boot Camp", for å få tilbake sin gamle kropp. Her er han sammen med sin nye kjæreste, Victoria Prince. Foto: All Over PressVis mer

Derfor la han på seg

- Det jeg forsøker å si er at alle vet hva som skjedde med meg og Britney...

SEHER.NO: Depresjonen Kevin Federline opplevde etter skilsmissen med Britney Spears (28), gjorde at han este ut, skriver Access Hollywood.

- Når du er deprimert, føler du ikke for å gjøre noe som helst. Du blir motløs og vektøkningen gjør deg enda mer deprimert, innrømmer 31-åringen.

Federline var gift med Britney i to år, og skilsmissen i 2006 var én av grunnene til depresjonen.


- Det var en kombinasjon av flere ting. Det jeg forsøker å si er at alle vet hva som skjedde med meg og Britney. Men jeg vil ikke påstå at det var den utløsende faktoren. Dårlig selvfølelse var nok hovedårsaken til depresjonen, hevder danseren.

Om det tidligere ekteparet noen sinne kommer til å finne tilbake til hverandre, som venner, er fortsatt uvisst.

- Jeg tror at ting bedres med tiden, og jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg har det akkurat i dag. Jeg har kommet en lang vei … det har hele familien min gjort, sier småbarnsfaren.

Og…

- Forholdet mellom Britney og meg har bedret seg drastisk. Og det gleder meg å høre at hun har det bra. Jeg er veldig glad på hennes vegne.

Federline har heller ikke mistet troen på kjærligheten, og ser ikke bort fra at han en dag, igjen finner kjærligheten og får flere barn.

- Jeg kan se det for meg. Men først skal jeg la de jeg allerede har vokse opp, sier han.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Jeg er kronisk deprimert