Derfor kysset Angelina broren sin

Familievenn hevder søskenparet hadde en helt spesiell grunn.

BLE VERDENSKJENT: Bildet av skuespiller Angelina Jolie som kysset sin bror James Haven under Oscar-utdelingen i 2000, gikk verden rundt. Nå er bakgrunnshistorien kjent. Foto: (c) Gary Boas /Retna Ltd./Corbis
BLE VERDENSKJENT: Bildet av skuespiller Angelina Jolie som kysset sin bror James Haven under Oscar-utdelingen i 2000, gikk verden rundt. Nå er bakgrunnshistorien kjent. Foto: (c) Gary Boas /Retna Ltd./Corbis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bildet av skuespiller Angelina Jolie (39) som kysset sin to år eldre bror James Haven Voight (41) på munnen under Oscar-utdelingen i 2000, gikk verden rundt - og det var flere som brukte ordet «incest» for å beskrive hendelsen.

Men ifølge familievennen Cis Rundle, som var nært knyttet til Angelina Jolie og broren da de vokste opp, handlet det absolutt ikke om incest, men heller om gjensidig støtte under morens kreftsykdom.

I et eksklusivt intervju med RadarOnline forteller hun om hendelsen:

NÆRE: Angelina Jolie og James Havnen har alltid hatt et godt forhold. Her fra en galla i New York i 2005. Foto: Stella Pictures
NÆRE: Angelina Jolie og James Havnen har alltid hatt et godt forhold. Her fra en galla i New York i 2005. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dagen hun kysset Jamie under Oscar-utdelingen, var første dagen i Marchelines kreftbehandlingsprogram. De dro fra sykehuset sammen, og gjorde seg klar til festen sammen.

Feiret morens kreftbehandling

- Ingen i verden visste at de to hadde tilbrakt hele dagen på sykehuset hos sin syke mor. Kysset var ment som et: «Plutselig var vi her!».

- Men verden valgte heller å se på det som incest, når det heller var ment som et: «Se! Vi har hverandre!». De var veldig knyttet til hverandre og sin mor.

Søskenparets mor, Marcheline Bertrand, døde i 2007, etter å ha tapt kampen mot kreftsykdommen. Hun ble bare 56 år.

I mai i fjor ble det kjent at Angelina Jolie hadde fjernet begge brystene, for å unngå utvikling av brystkreft. Det avslørte hun selv i en kronikk i The New York Post:

«Min prossess begynte 2. februar. To uker senere hadde jeg den største operasjonen, hvor brystene fjernes og midlertidige erstatninger blir satt på plass. Operasjonen kan ta åtte timer».

Takket Brad for støtten

I kronikken takket hun også samboeren Brad Pitt (50) - som hun giftet seg med i en romantisk seremoni i Frankrike i slutten av august.

VENNER IGJEN: Angelina Jolie og Jon Voight hadde et anstrengt forhold i mange år, og det var Brad Pitt som tok initiativ til forsoning mellom far og datter. Dette er fra Vanity Fair-fest i 2001, fort tid før de to ble uvenner. Foto: Stella Pictures
VENNER IGJEN: Angelina Jolie og Jon Voight hadde et anstrengt forhold i mange år, og det var Brad Pitt som tok initiativ til forsoning mellom far og datter. Dette er fra Vanity Fair-fest i 2001, fort tid før de to ble uvenner. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Jeg er heldig som har Brad, som er så støttende og kjærlig. Til alle dere som har en kjæreste eller kone som går gjennom dette, vit at du er en viktig del av prossessen. Brad var tilstede hvert eneste minutt under mine behandlinger».

Bryllupet ble holdt på familiegården i Frankrike for å hedre Marcheline Bertrands minne - som hadde franske aner langt bak i slekten.

Droppet farens etternavn

James Haven Voight har valgt å beholde farens etternavn, mens Angelina Jolie, som i mange år hadde et anstrengt forhold til sin far Jon Voight (75), sløyfet skuespillerens etternavn fra sitt navn da karrieren tok av.

James Haven er i likhet med lillesøster Angelina skuespiller av yrke, og har figurert i filmer som «The Game» og «Breaking Dawn».

LES OGSÅ: Derfor ble ikke Angelinas far invitert i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer