Derfor kysset Angelina broren sin

Familievenn hevder søskenparet hadde en helt spesiell grunn.

BLE VERDENSKJENT: Bildet av skuespiller Angelina Jolie som kysset sin bror James Haven under Oscar-utdelingen i 2000, gikk verden rundt. Nå er bakgrunnshistorien kjent. Foto: (c) Gary Boas /Retna Ltd./Corbis
BLE VERDENSKJENT: Bildet av skuespiller Angelina Jolie som kysset sin bror James Haven under Oscar-utdelingen i 2000, gikk verden rundt. Nå er bakgrunnshistorien kjent. Foto: (c) Gary Boas /Retna Ltd./Corbis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bildet av skuespiller Angelina Jolie (39) som kysset sin to år eldre bror James Haven Voight (41) på munnen under Oscar-utdelingen i 2000, gikk verden rundt - og det var flere som brukte ordet «incest» for å beskrive hendelsen.

Men ifølge familievennen Cis Rundle, som var nært knyttet til Angelina Jolie og broren da de vokste opp, handlet det absolutt ikke om incest, men heller om gjensidig støtte under morens kreftsykdom.

I et eksklusivt intervju med RadarOnline forteller hun om hendelsen:

- Dagen hun kysset Jamie under Oscar-utdelingen, var første dagen i Marchelines kreftbehandlingsprogram. De dro fra sykehuset sammen, og gjorde seg klar til festen sammen.

Feiret morens kreftbehandling

- Ingen i verden visste at de to hadde tilbrakt hele dagen på sykehuset hos sin syke mor. Kysset var ment som et: «Plutselig var vi her!».

- Men verden valgte heller å se på det som incest, når det heller var ment som et: «Se! Vi har hverandre!». De var veldig knyttet til hverandre og sin mor.

Søskenparets mor, Marcheline Bertrand, døde i 2007, etter å ha tapt kampen mot kreftsykdommen. Hun ble bare 56 år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer