MEKTIG FILMPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie har begge markert seg som habile skuespillere, men kan også skilte med å ha jobbet bak kamera - som henholdsvis produsent og regissør. Her fra Oscar-utdelingen i begynnelsen av mars. Foto: FameFlynet
MEKTIG FILMPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie har begge markert seg som habile skuespillere, men kan også skilte med å ha jobbet bak kamera - som henholdsvis produsent og regissør. Her fra Oscar-utdelingen i begynnelsen av mars. Foto: FameFlynetVis mer

Derfor kunne hun aldri regissert «Fifty Shades of Grey»

Angelina Jolie rødmet da hun fikk spørsmål om egen rolle i erotisk film.

SEOGHØR.NO: Innspillingen av filmen om boksuksessen «Fifty Shades of Grey» er for full gang i Hollywood, og det har lenge sirkulert et rykte om at selveste Angelina Jolie (38) skal fungere som regissør, skriver DailyMail.

Men den gang ei.

CHRISTIAN GREY: «Fifty Shades of Grey»-hovedrollen Christian Grey spilles av Jamie Dornan (31). Her fra innspillingen av nevnte film. Foto: Kred, PacificCoastNews/All Over
CHRISTIAN GREY: «Fifty Shades of Grey»-hovedrollen Christian Grey spilles av Jamie Dornan (31). Her fra innspillingen av nevnte film. Foto: Kred, PacificCoastNews/All Over Vis mer

I et intervju med Entertainment Weekly forteller seksbarnsmoren at hun aldri kunne påtatt seg jobben som regissør for filmen, som er basert på den erotiske romanen fra 2011 med samme navn:

- Jeg er... Jeg tror... Det er veldig morsomt, men jeg tror jeg er bedre til å fortelle andre type historier enn den der. Men, hvem vet?, fortalte en lattermild Jolie til nettstedet.

Før 38-åringen ble mor og en av Hollywoods mektigste kjendiskvinner, levde hun et heller løssluppent liv. Men ettersom årene er gått Jolie blitt mer og mer opptatt av å opprettholde en seriøs fasade.

Hun har engasjert seg sterkt i humanitært arbeid, og er blant annet goodwill-ambassadør for FN.

I fjor fortalte også en åpenhjertig Jolie i et avisinnlegg at hun har fjernet begge brystene for å unngå utviklingen av brystkreft, og tidligere denne måneden avslørte hun at det gjenstår én operasjon.

- Det gjenstår én operasjon til. Jeg får råd og tips fra så mange fantastiske personer som jeg har snakket med, for å komme meg gjennom neste stadie.

«Fifty Shades of Grey»-hovedrollen Christian Grey spilles av Jamie Dornan (31).

LES OGSÅ: Angelina Jolies datter spiller mot mamma