«Kompani Lauritzen»:

Derfor kommer hun ikke

Én av finalistene var ikke å se på finalefesten.

FINALEFEST: Vi er tilstede på Kompani Lauritzens finalefest og snakker med vinneren. Video: Steffen ... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ni uker har gått siden premieren på «Kompani Lauritzen», og det er endelig på tide å se tilbake på sesongen og feire årets deltakere.

Dermed var det lørdag kveld duket for finalefest, hvor alle som har medvirket ble invitert. Én av de fire finalistene dukket imidlertid ikke opp på den storslåtte feiringen.

Forrige lørdag ble det klart at det var Emilie Voe Nereng (26), Rikke Isaksen (27), Emilie Enger Mehl (28) og Marius Skjelbæk (31) som fikk den oransje bereten, i tillegg til å kunne kjempe om seieren.

Isaksen var imidlertid ikke å se på finalefesten.

«KOMPANI LAURTIZEN»: Marius Skjelbæk og Ruben Markussen avslører hvordan ting var når kameraene ikke var til stede. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Litt kjipt

Tidligere denne uken ble det kjent at heller ikke Lydia Gieselmann (29) eller Daniel Franck (47) ville møte på festen.

For førstnevnte, som til vanlig bor i Trondheim, ble det rett og slett logistikk og tett tidsskjema som holdt henne tilbake.

- Det er ingen stor grunn, jeg har bare ikke tid.

- Jeg skulle veldig gjerne vært der, så det er veldig trist. Men jeg reiser til København dagen etter, så da lot det seg ikke gjøre.

Også Franck kunne melde om en travel tid.

«Jeg er i heftig arbeidsmodus, og strekker fremdeles ut etter Old Boys NM i snowboard. Avgangsutstillingen for Kunsthøyskolen er i mai, og fester blir det nok av», skrev han i en SMS til Se og Hør.

«KOMPANI LAURITZEN»: Deepfake, en metode som er mye brukt i porno, er tatt i bruk i onsdagens episode. Video: TV 2 Vis mer

Likt som de tidligere utslåtte deltakerne, uteblir også to andre «Kompani Lauritzen»-profiler fra kveldens finalefest. Dagbladet får opplyst fra TV 2 at obersten selv, Dag Otto Lauritzen (65), ikke er å se på kveldens finalefest.Grunnen er at han er på ferie i Spania.

En annen som uteblir, er en av kveldens fire finalister, nemlig Rikke Isaksen.

- Jeg må jobbe så jeg får dessverre ikke vært med. Det er litt kjipt, men sånn er det. Det blir nok flere muligheter til å møte gjengen, forteller hun.

27-åringen jobber for tiden på en fiskebåt i nord, og er nå på tampen av årets fisksesong. Til sommeren er imidlertid planen å pakke sakene og flytte til hovedstaden.

- Jeg har jo bodd i Oslo før, men da jeg begynte på båten ble det mer naturlig å flytte hjem igjen. Jeg har lenge hatt lyst til å flytte tilbake til Oslo og nå har jeg endelig fått overtalt familien, så nå legger vi nord bak oss, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Fant lykken etter innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer