Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- Derfor kommer de aldri til å bli sammen igjen

Kourtney skal ha innsett at det ikke er realistisk å bli sammen med Scott igjen.

BRUDD: Scott Disick og Kourtney Kardashian var et par i ni år før det tok slutt. Nå har det kommet frem at duoen tidligere har snakket om at de skulle finne tilbake til hverandre i 40-årene. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Scott Disick og Kourtney Kardashian var et par i ni år før det tok slutt. Nå har det kommet frem at duoen tidligere har snakket om at de skulle finne tilbake til hverandre i 40-årene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kourtney Kardashian (39) og Scott Disick (35) var lenge et svært profilert par i «Keeping Up With The Kardashians». Sammen fikk de barna Mason (9), Penelope (6) og Reign (4), men etter ni år tok lykken slutt, og paret gikk hver til sitt i 2015.

Siden den gang har det stadig blitt spekulert på om duoen har funnet tilbake til hverandre, og det er tydelig at fansen hatt et håp om at Kourtney og Scott nok en gang skal bli et par.

Rykteflommen tok derimot slutt etter at de begge fant kjærligheten på ny. Men selv om Scott sitt forhold med Sofia Richie (20) stråler om dagen, tok imidlertid Kourtney sitt forhold til 25 år gamle Younes Bendjima slutt i fjor sommer.

FAMILIE: Her er hele familien samlet ute på tur i 2017. Foto: NTB scanpix
FAMILIE: Her er hele familien samlet ute på tur i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ikke realistisk

Neste uke fyller Kourtney 40 år, og ifølge Hollywood Life begynner tiden å renne ut når det kommer til om Scott og Kourtney vil bli et par igjen. Ifølge nettstedet skal nemlig Kourtney og Scott ha vært enige om å finne tilbake til hverandre i 40-årene, men det kan bli vanskelig per dags dato.

For øvrig tjuvstartet Kourtney nylig bursdagsfeiringen med en hemmelig tur til Finland - der både Scott og Sofia var med.

En kilde forteller til nettstedet at Kourtney har innsett at det ikke er realistisk å bli sammen med Scott igjen, med tanke på hvor bra han har det sammen med Sofia.

- De kommer ikke til å være i et forhold med hverandre igjen, forteller en kilde, og legger til:

- Det kommer ikke til å skje. De kan leke med tanken, men de vil aldri bli et romantisk par igjen. Det er for mye for dem å håndtere, og Scott og Sofia er på et bra sted. Så uansett hvor mye de ønsker det, vil de ikke finne tilbake til hverandre. Ingen av dem føler seg dårlig på grunn av det, for de har kommet til et punkt hvor det er greit for dem.

View this post on Instagram

Bff goals

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Til tross for at Kourtney nylig ble singel, virker det til at hun har det fint og fokuserer på seg selv, trening og barna sine.

- Kourtney er på et bra sted i livet, og hun er ikke på utkikk etter kjærligheten, men hvis det skjer så er hun åpen for det.

Saken fortsetter nedenfor.

KARDASHIANS: I disse dager ruller sesong 16 av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» ut på norske skjermer. Vi møtte Sophie Elise på premieren og hørte om hva hennes forhold til jentene er. Vis mer

Fansens håp

Like før jul tilbrakte eksparet Kourtney og Scott åpenlyst mer tid sammen, og i I november tydet mye på at duoen hadde begravd stridsøksen, da de blant annet dro på utstilling sammen i Los Angeles.

Kort tid senere fikk Kourtney fansen til å sperre opp øynene, grunnet et bilde hun delte i sosiale medier. Det er som tidligere nevnt ingen hemmelighet at mange håper at hun og Scott skal finne tilbake til hverandre, og med tanke på at de tilbrakte mer tid sammen, øynet fansen en liten mulighet.

View this post on Instagram

Coparenting

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

- Samarbeider, skrev Kourtney under bildet.

I kommentarfeltet rant det inn med meldinger fra fansen, som gjerne ser for seg at de blir et par igjen.

- Kan dere ikke bare bli en familie igjen? lød en kommentar.

- Jeg elsker mengden kjærlighet det er i dette bildet, skrev en annen.

Enkelte følgere mente imidlertid at det var upassende at to ekser oppførte seg på den måten, spesielt med tanke på hvordan Kourtney poserte foran Scott – som kjent har gått videre med Sofia Richie.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer Vis mer

Dro på ferie sammen

Kourtney skal ha reagert på forholdet da Scott og Sofia først kunngjorde sin kjærlighet for hverandre, men det ser ut til at stridsøksen for lengst har blitt begravd.

Det gjorde seg nemlig synlig i form av at Kourtney før jul ferierte sammen med barna, Scott og ikke minst Sofia i Cabo i Mexico. Familien ble avbildet sammen på rekke og rad i hver sin solseng, der de så ut til å nyte late dager under solen.

SLAPPER AV PÅ SOLSENGEN: Her er Kourtney avbildet sammen med Sofia under ferien i Mexico i desember. Foto: NTB scanpix
SLAPPER AV PÅ SOLSENGEN: Her er Kourtney avbildet sammen med Sofia under ferien i Mexico i desember. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kourtney, Scott og Sofia er en moderne familie. Alt er veldig bra mellom dem. Det kom ikke som en overraskelse at Sofia dro på ferie sammen med Scott og Kourtney, det var en familietur. Sofia og Scott er sammen, de er forelsket og hun er en del av familien nå, sa en kilde nær familien til US Magazine.

Også Scott delte et bilde fra turen, med eksen og kjæresten på hver sin side.

View this post on Instagram

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

- Hva mer kan en fyr be om? skrev han spøkefullt på Instagram.

LES OGSÅ: – Fryder seg over Kourtneys kjærlighetsproblemer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer