Derfor kom hun i disse skoene

Helena Bonham Carter sjokkerte alle på Golden Globe-løperen.

SJOKKERTE: Skuespilleren sjokkerte da hun ankom Golden Globe-løperen med grønn og rød sko. Foto: Stella Pictures
SJOKKERTE: Skuespilleren sjokkerte da hun ankom Golden Globe-løperen med grønn og rød sko. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Da skuespilleren Helena Bonham Carter (44) ankom den røde løperen under Golden Globe-utdelingen i midten av januar, gjorde de oppmøtte store øyne. Stjernen hadde nemlig på seg én grønn og én rød sko.

Skovalget ble omtalt som kveldens største motetabbe, og nå forklarer stjernen akkurat hvorfor hun gjorde det.

- Fashion handler om å ha det gøy. Jeg synes at mote har blitt ødelagt av moteindustrien, som kommer med regler om hva man kan ha på seg, og hva man ikke kan ha på seg. Hvorfor ikke ha på seg sko som ikke matcher? Hvem sier at vi ikke kan? Jeg hadde det bare gøy, sier hun til People.com. (Ekstern lenke).

Skuespilleren, som blant annet har vært med i filmene om Harry Potter, mener fashion handler om fantasi.

- I mine øyne handler fashion alt om fantasi og om å sette sammen ting som ikke er åpenbare. Det er det jeg elsker, forklarer Bonham Carter.

44-åringen er kjent for sin uvanlige stil, og har mange ganger blitt slaktet for sine kostymer. Selv er hun enig i at hun ikke treffer blink hver gang.

- Noen ganger får jeg det til, andre ganger får jeg det ikke til.

Stjernen er nominert til Oscar for beste kvinnelige birolle, gjennom hennes rolle i filmen The King's Speech. Prisutdelingen finner sted 27. februar, men Bonham Carter ønsker å holde kjole- og skovalget hemmelig enn så lenge.

- Kanskje jeg har på meg akkurat den samme kjolen, bare med matchende sko? Eller putter skoene på hodet, sier hun lattermildt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Kveldens største motetabber?