STRÅLTE: Toen Damli dukket opp i en glitrende kreasjon torsdag kveld. Den rød løperen måtte hun derimot gå ned alene, selv om kjæresten hennes var til stede. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
STRÅLTE: Toen Damli dukket opp i en glitrende kreasjon torsdag kveld. Den rød løperen måtte hun derimot gå ned alene, selv om kjæresten hennes var til stede. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Tone Damli:

Derfor kom hun «alene» på kjendisfesten

Tone Damlis kjæreste var derimot ikke langt unna.

Publisert

Torsdag kveld åpnet Petter Stordalen dørene til sitt nye hotell The Hub, midt på Jernbanetorget i Oslo. Flere kjendiser hadde dukket opp for å kaste glans over prosjektet, blant andre artist og programleder Tone Damli (30).

Hun ble lenge stående og prate med Gunhild Stordalen, kona til den ambisiøse hotellmogulen. De to ble kjent med hverandre for flere år siden, og møtes ofte på arrangementer som dette.

Det samme forholdet kan Damli sies å ha til flere av de andre gjestene som møtte opp. Den rød løperen valgte hun derimot å gå ned alene.

Saken fortsetter nedenfor.

GODE VENNER: Tone Damli og Gunhild Stordalen ble stående å prate en god stund før de dukket opp på rød løper. Damli iført kjole fra Ravn, mens Stordalen hadde på en kreasjon fra H&M sin Conscious-kolleksjon. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GODE VENNER: Tone Damli og Gunhild Stordalen ble stående å prate en god stund før de dukket opp på rød løper. Damli iført kjole fra Ravn, mens Stordalen hadde på en kreasjon fra H&M sin Conscious-kolleksjon. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Stolt

Det var ikke helt tilfeldig. For mens artisten var der for å kose seg, måtte samboeren hennes, Markus Foss (36), jobbe på hotellet.

- Han jobber her, forteller hun, og ler.

- Han jobber i eventbyrået som har arrangementet. Han har vært ganske travel med det i en god stund nå, så jeg er her alene og koser seg. Vi har skaffet barnevakt. Kanskje jeg ser han rundt her i løpet av kvelden, flirer hun.

Flere ganger i løpet av kvelden løp han rundt på løperen, og fikset diverse ting. Han rettet blant annet på teppet kjendisene gikk på, slik at det skulle se bra ut på bilder. Dessuten sto han som en slags vakt ved løperen.

- Det er litt artig, men jeg er fryktelig stolt av ham, avslører Damli.

Saken fortsetter nedenfor.

BUSINESS AND PLEASURE: Markus Foss var på jobb under det gedigne arrangementet, mens samboeren koste seg på fest. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BUSINESS AND PLEASURE: Markus Foss var på jobb under det gedigne arrangementet, mens samboeren koste seg på fest. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Selv om det var nok å gjøre på jobb, etter som Stordalen hadde invitert gjester i tusentallet, tok han seg tid til å stille opp med samboeren på et par bilder. De kysset også for fotografene, før Foss igjen måtte tilbake på arbeid.

Når de to turtelduene ikke er på fest, nyter de tilværelsen sammen i Bærum sammen med dattera Billie (4). Boligen deres har derimot skapt mye leven opp gjennom åra.

Saken fortsetter nedenfor.

KJENTE HVERANDRE LENGE: Tone Damli er aktuell som programleder for «Love Island», og i den anledning forteller hun om hvordan hun falt for kjæresten Markus Foss. De to kjente hverandre i mange år før de ble sammen. Video: Marie Røssland Vis mer

Boligdrama

I 2015 kjøpte de eiendommen «Villa Solum» sammen, for 9,4 millioner kroner. Det bød på flere problemer enn løsninger for dem.

I mai ble det kjent at Damli og samboeren hadde lagt ut deler av tomten for salg. Prisantydning var på 7 950 000 kroner, og i høst gikk salget i boks.

Tomten paret har solgt skal ligge på 800 kvadratmeter, og er skilt fra tomten som Damli og Foss har store planer om å bygge sin drømmebolig på.

Opprinnelig var planen å pusse opp millionvillaen, som var over 90 år gammel da de kjøpte den. På grunn av husets tilstand valgte paret imidlertid å levere en søknad til Bærum kommune om å rive villaen for å bygge et nytt hus på tomten.

Saken fortsetter nedenfor.

Da denne planen ble kjent, forsøkte flere ukjente personer å sette en stopper for parets ønskede byggeprosjekt. Blant annet møtte de to motstand fra flere falske klagere.

- Jeg synes det er veldig kjedelig at noen vil stikke kjepper i hjulene for oss. Selvfølgelig ønsker man at alt skal gå knirkefritt når man er i en slik prosess. Det viser seg jo at slik er det ikke, har Tone tidligere sagt til TV 2-programmet «God kveld Norge».

Grunnet boligproblemene har Damli og Foss bodd hos artistens svigerfar sammen med dattera. I august i fjor fortalte imidlertid førstnevnte at hun og kjæresten hadde flyttet ut fra kjelleren til svigerfar.

- Vi har flyttet inn i noe eget, og det er veldig deilig. Det har gått veldig fint, men det å bo i kjelleren hos svigerfar er ikke for alle, sa Damli til VG den gang.

TV-AKTUELL: Tone Damli har debutert som programleder for reality-programmet «Love Island». Til Se og Hør forteller hun at hun ikke kunne tenke seg å være deltaker, selv om hun hadde vært singel. Video: Marie Røssland Vis mer

LES OGSÅ: Slik feirer kjendisene kvinnedagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer