<strong>PÅ PREMIERE:</strong> Mandag stilte Miley Cyrus opp på ektemannens filmpremiere - alene. Foto: NTB Scanpix
PÅ PREMIERE: Mandag stilte Miley Cyrus opp på ektemannens filmpremiere - alene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Miley Cyrus:

Derfor kom hun alene på ektemannens premiere

- Jeg er stolt over å representere ham og hans fantastiske arbeid.

Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag dukket Miley Cyrus (26) opp på den røde løperen under Grammy-utdelingen, uten ektemannen Liam Hemsworth (29) ved sin side.

Stjerneparet, som giftet seg i all hemmelighet i desember, stiller som regel sammen på slike arrangementer, og det var derfor flere som bet seg merke i at 29-åringen ikke var til stede.

Liam hadde imidlertid en god grunn til å stå over utdelingen, da Extra kunne melde at skuespilleren var syk og hadde ligget på sykehuset over natten.

Søndag skulle han også etter planen ha møtt pressen i forbindelse med promoteringen av sin nye film «Isn't it Romantic», men måtte avlyse.

Hvor syk Liam er, eller hva han lider av, er foreløpig ikke kjent, men syk er han fremdeles. Da den ovennevnte filmen hadde premiere mandag kveld, stilte dermed kona Miley opp i hans sted.

<strong>STEPPET INN:</strong> Da Liam ikke kunne delta på mandagens premiere, dro Miley for ham. Her poserer hun for fotografene i en vakker kjole fra Valentino. Foto: NTB Scanpix
STEPPET INN: Da Liam ikke kunne delta på mandagens premiere, dro Miley for ham. Her poserer hun for fotografene i en vakker kjole fra Valentino. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I en rød kreasjon fra Valentino, poserte 26-åringen for fotografene, før hun senere delte flere bilder på Instagram - der hun kommenterte Liams fravær.

«Så stolt av Liam og hans nye film. Dessverre kunne han ikke delta av helsemessige årsaker, men han er på bedringens vei og tar seg tid til å slappe av og bli bedre», skriver hun blant annet, og legger til:

«Jeg er stolt over å representere ham og hans fantastiske arbeid».

Fortsatt på sykehuset

Skuespiller Priyanka Chopra (36), som også har en rolle i den romantiske komedien, kunne fortelle til USA Today at Liam fremdeles ligger på sykehuset.

- Han sendte oss et bilde av ham selv på sykehuset i morges. Det er kjipt. Han ville aldri gått glipp av dette ellers, jeg skulle ønske han var her, sa hun.

<strong>EKTEPAR:</strong> Priyanka Chopra hadde med seg ektemannen Nick Jonas på premieren. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Priyanka Chopra hadde med seg ektemannen Nick Jonas på premieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Regissør Todd Strauss-Schulson (38) satte stor pris på at Liam hadde sendt kona for å representere ham, og avslørte at de stadig får oppdateringer fra Liam i en felles gruppesamtale.

- Siste nytt er at han må slappe av litt, men det er fantastisk at han sendte Miley hit i sitt fravær, sa han.

Liam selv har også tatt til Instagram for å takke for støtten og skryte av kona.

«Beklager at jeg ikke kunne komme på premieren, folkens. Jeg har gått gjennom noen irriterende helsegreier de siste dagene. Heldigvis har jeg verdens beste jente som kan representere meg, takk for støtten, babe! Kjærlighet til dere alle», skriver 29-åringen blant annet.

Kjærlighetserklæring

Det var i slutten av desember at nyheten om at Miley og Liam hadde giftet seg nådde ut til pressen. Før stjerneparet endelig fikk gitt hverandre sitt ja, hadde de vært forlovet to ganger og hatt et svært turbulent av-og-på-forhold.

Den gang publiserte Miley en rekke innlegg på Instagram, blant annet et bilde av seg selv i en brudekjole, som skal ha vært tatt i parets bryllup.

For en måned siden kom stjernen med nok et innlegg på Instagram, der hun delte en rørende kjærlighetshyllest til Liam, som nå er hennes ektemann.

Dette var første gang stjernen uttalte seg etter bryllupet, og brevet ble publisert i forbindelse med ektemannens 29-årsdag den 13. januar.

<strong>EKTEPAR:</strong> Ti år etter at de møttes for første gang, ble Miley og Liam erklært rette ektefolk i julen. Her avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Ti år etter at de møttes for første gang, ble Miley og Liam erklært rette ektefolk i julen. Her avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at det svært personlige innlegget ble publisert, fikk hyllesten oppmerksomhet i medier verden over.

Huffington Post gikk så langt som å skrive at Mileys hyllest var bedre enn en roman av Nicolas Sparks, forfatteren av boka «The Notebook», som ble til en nærmest ikonisk, romantisk dramafilm med samme navn for 15 år siden.

I det svært personlige og romantiske innlegget ramser Miley opp hva hun liker best med ektemannen.

View this post on Instagram

HBD 2 Da Hubz

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

- Da vi møttes var du 19, i dag er du 29. Jeg tenkte jeg kunne dele noen av mine favoritting om min favorittfyr på denne veldig spesielle dagen, skrev hun i det rørende innlegget, og fortsatte:

- Måten du ser på familien din på. Vennene dine. På fremmede. På livet. Måten du ser på havet på og hvordan du alltid tar deg tid. Hvordan du går ut for å sjekke hvordan været er når jeg spør om det, i stedet for å sjekke mobilen din, skrev hun videre i hyllesten, før hun avsluttet slik:

- Jeg er stolt av personen du har blitt og jeg ser frem til alt det gode vi skal få til sammen i fremtiden. Du og meg, baby. (...) Takk for at du ga meg de lykkeligste dagene i livet mitt. Din kjære M.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer