KASTER KLÆRNE: Miranda Kerr overlater lite til fantasien i en ny reklamekampanje for hudpleieserien Kora's natural skin care. - Produktet er 100 % organisk, derfor ville vi ha et bilde som fokuserte på naturlig skjønnhet, sier Miranda til Seher.no. Foto: Kora
KASTER KLÆRNE: Miranda Kerr overlater lite til fantasien i en ny reklamekampanje for hudpleieserien Kora's natural skin care. - Produktet er 100 % organisk, derfor ville vi ha et bilde som fokuserte på naturlig skjønnhet, sier Miranda til Seher.no. Foto: KoraVis mer

Derfor kler hun seg naken

- Det handler om naturlig skjønnhet, sier Victoria's Secret-modell Miranda Kerr til Seher.no.

SEHER.NO: Hun er vant til å være lettkledd foran kamera, men nå kaster den australske skjønnheten Miranda Kerr (26) alle klærne, og det til voldsom applaus og oppmerksomhet verden over.

"Naturlig skjønnhet", skryter for eksempel The Daily Telegraph, mens One India fastslår at "bildet gir folk hakeslepp".

Bildet er del av en ny ny reklamekampanje for produktet Kora's Natural Skin Care. Uten en tråd overlater 26-åringen veldig lite til fantasien.

Nakenbildet er ikke tilfedlig valgt, avslører den australske skjønnheten - som også er kjent som kjæresten til "Ringenes Herre"-stjernen Orlando Bloom - overfor Seher.no på Facebook.

- Det handler om naturlig skjønnhet, sier Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr til Seher.no.

Selv om hun er best kjent som undertøys-modell for Victoria's Secret har Miranda selv vært med på å utvikle det nye hudpleieproduktet.

- Vi har kalt det Kora, etter en spesiell type meditasjon innen tibetansk buddhisme. Jeg har vært med på alt produksjonen til navnevalg og pakking.

Foreløpig er hudpleieserien kun tilgjengelig i Australia, men skal vi tro Miranda, vil det ikke ta lang tid før produktene også finner veien til norske butikkhyller.

- Vi håper å få det ut til verden så fort som mulig, forhåpentligvis i løpet av de nærmeste ukene, sier Miranda Kerr til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - De må ha et veldig åpent forhold

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.