Justin Timberlake:

Derfor klarer han ikke glemme dette

Det er 20 år siden Justin Timberlake og Britney Spears satte fyr på internett med klesvalget sitt.

EKS-KJÆRESTER: Justin Timberlake og Britney Spears var et av Hollywoods hotteste par. Her er de avbildet under en basketballkamp i 2002 - samme år som det ble slutt. Foto: AP Photo/Chris Gardner/NTB
EKS-KJÆRESTER: Justin Timberlake og Britney Spears var et av Hollywoods hotteste par. Her er de avbildet under en basketballkamp i 2002 - samme år som det ble slutt. Foto: AP Photo/Chris Gardner/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De var begge unge, suksessfulle og ettertraktede. I tillegg var de kjærester. Fra 1999 til 2002 var Britney Spears (39) og Justin Timberlake (40) et av verdens heteste kjendispar.

I dag husker kanskje mange dem best for det famøse matchende denim-antrekket de dukket opp i under American Music Awards i 2001.

Antrekkene, som bestod av denim fra topp til tå, fikk den gang totalslakt, men blir nærmest ansett som ikonisk i disse dager.

UFORGLEMMELIG: I januar for 20 år siden stilte Britney Spears og Justin Timberlake opp i matchende denim-antrekk på den røde løperen under American Music Awards. Foto: REUTERS/Rose Prouser/NTB.
UFORGLEMMELIG: I januar for 20 år siden stilte Britney Spears og Justin Timberlake opp i matchende denim-antrekk på den røde løperen under American Music Awards. Foto: REUTERS/Rose Prouser/NTB. Vis mer

Vil aldri bli glemt

Nå forteller Timberlake at han fremdeles blir påminnet motesmellen han og ekskjæresten gikk på for 20 år siden.

- Jeg innrømmer at jeg gjerne kunne glemt noen av antrekkene jeg gikk med offentlig på 90-tallet, men internett nekter å la det gå i glemmeboken, deler han, ifølge Contact Music.

Sammen med artister som Mary J. Blige, Janelle Monáe og John Legend var «Cry Me a River»-stjernen samlet til en låtskriver-samtale med The Hollywood Reporters. Og det er her Legend tar opp den minneverdige motefiaskoen, skriver nettstedet.

- Denim på denim på denim på denim, det kommer aldri til å bli glemt, mobber sangeren.

- Takk, John! Eh, nei. Internett nekter å la meg glemme det. Så det er helt topp, svarer Timberlake ironisk.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

I 2019 uttalte «SexyBack»-sangeren følgende om den mye omtalte denim-looken:

- Man gjør mange dumme ting når man er ung og forelsket, sa han ifølge Contact Music.

Kopierte stilen

Tidligere har popstjernen også gjort narr av det modige klesvalget. Blant annet i 2016 da han gjestet det australske talkshowet «The Project», ifølge Us Weekly.

- Hva har du lært av bransjen nå, som du ikke visste da du var med i 'N Sync? spurte programleder Peter Helliar.

- At hvis du bruker denim på denim, så vil det bli dokumentert, svarte han lattermildt.

Da programlederen påpekte at han hadde hørt at trenden, som var populær på 90-tallet, var på vei tilbake igjen, brøt Timberlake fort inn:

- Vet du hva... Jeg tror ikke at en gang jeg kunne fått den tilbake.

BEKYMRET: Fansen er bekymret for Britney Spears, og nå har hashtaggen #FreeBritney spredt seg rundt på TikTok. Vis mer

Under MTV Video Music Awards for syv år siden overrasket Katy Perry (36) og rapperen Riff Raff (39) fans og publikum. De to hadde nemlig kopiert det uforglemmelige denim-antrekket.

- Vi går for den beste «Verst kledde»-prisen i dag, skrev hun humoristisk på Twitter før hun ankom den røde løperen.

Og antrekket gikk ikke upåaktet hen. Britney kom nemlig med en respons på stuntet.

- Akkurat da jeg trodde denim-kjolen hadde gått av med pensjon, så bringer du den tilbake! Du så fantastisk ut i kveld, skrøt hun.

Justin Timberlake og Britney Spears møtte hverandre for første gang som barn, da de begge entret rampelyset gjennom «The Mickey Mouse Club».

Etter at de brøt med hverandre i 2002 skrev Timberlake blant annet hiten «Cry Me A River» som handlet om bruddet. Ryktene den gang ville ha det til at grunnen til at det ble slutt var fordi Britney hadde vært utro med Justins koreograf.

Mens Justin i dag er gift med Hollywood-stjernen Jessica Biel (38), som han har to sønner med, så er Britney kjæreste med den 13 yngre personlige treneren og modellen Sam Asghari (26).

LES OGSÅ: Hemmelig navneendring avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer