Andreas «Tix» Haukeland:

Derfor kjøpte han luksusbilen

Måtte ut med gigantsum.

Andreas «Tix» er aktuell som programleder i «Sommerfest fra Telemark» - vi fikk se hans nye Ferrari på nært hold. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

12. april markerte en stor dag for artist Andreas «Tix» Haukeland. Han fylte nemlig 30 år, noe som for mange anses som en ganske stor bursdag.

På Instagram kunne det se ut til at bursdagen ble feiret på jobb i Mexico, men Haukeland lot det ikke bli med det. Som seg hør og bør ga han seg selv en ekstra liten oppmerksomhet i anledning 30-årsdagen - nemlig en flunkende ny og skinnende rød Ferrari.

Overfor Se og Hør forteller Tix hvorfor han kjøpte luksusbilen, og ikke minst hvor mye han måtte punge ut.

Ellevill «bucketlist»

Denne sommeren dukker Haukeland opp i TV-programmet «Sommerfest fra Telemark», som han skal lede sammen med programlederveteran Katrine Moholt.

Utover det håper han også å få tid til å more seg litt.

- Jeg har laget meg en «bucketlist», så den skal jeg egentlig bare kaste meg over å begynne på. Der står det mye greier, og jeg skal krysse av så mye jeg klarer.

- Sto en rød Ferrari på den listen?

- Ja, det var faktisk punkt nummer åtte. Så jeg har rundet en del andre, men det er ikke prioritert rekkefølge, jeg bare husker det veldig godt at det var nummer åtte, understreker han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer