Jessica Simpson:

Derfor kastet hun vekten

Føler seg healet fra alt det vonde hun har vært gjennom.

KASTET VEKTEN: Jessica Simpson ønsker ikke å la tallene på vekten ødelegge selvtilliten hennes lenger. Foto: Christopher Polk/Invision for MasterCard/AP Images/NTB
KASTET VEKTEN: Jessica Simpson ønsker ikke å la tallene på vekten ødelegge selvtilliten hennes lenger. Foto: Christopher Polk/Invision for MasterCard/AP Images/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen Jessica Simpson (40) har aldri lagt skjul på at hun i flere perioder gjennom karrieren har slitt med vekten.

Å være kjent med alle kameraer rettet mot seg har ikke gjort det enklere å takle kroppspresset, og trebarnsmoren har måtte tåle umenneskelig mye dritt fra både presse og nett-troll.

Samme bukse i flere størrelser

I fjor ga Simpson ut selvbiografien «Open Book» og her inkluderte hun egne dagboknotater med tanker om alt hatet hun fikk rundt sin egen kropp.

«I dag knuste hjertet mitt fordi folk sier at jeg er tjukk. Hvorfor går slike ondsinnede meninger fra denne verden inn på meg?» stod det i en tekst fra 2009.

Kritikken var den gang rettet mot et antrekk hun hadde på seg på scenen under en konsert i Florida etter at hun hadde lagt på seg.

I dag prøver 40-åringen å ha et mer avslappet forhold til egen vekt og kropp.

- Jeg har ikke peiling på hvor mye jeg veier. Det eneste jeg ønsker er å føle meg bra og å klare å få igjen glidelåsen på buksa. Hvis jeg ikke klarer det, så har jeg en annen størrelse. Jeg har alle størrelsene, deler hun åpenhjertig på Today Show torsdag, ifølge People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer