Jessica Simpson:

Derfor kastet hun vekten

Føler seg healet fra alt det vonde hun har vært gjennom.

KASTET VEKTEN: Jessica Simpson ønsker ikke å la tallene på vekten ødelegge selvtilliten hennes lenger. Foto: Christopher Polk/Invision for MasterCard/AP Images/NTB
KASTET VEKTEN: Jessica Simpson ønsker ikke å la tallene på vekten ødelegge selvtilliten hennes lenger. Foto: Christopher Polk/Invision for MasterCard/AP Images/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen Jessica Simpson (40) har aldri lagt skjul på at hun i flere perioder gjennom karrieren har slitt med vekten.

Å være kjent med alle kameraer rettet mot seg har ikke gjort det enklere å takle kroppspresset, og trebarnsmoren har måtte tåle umenneskelig mye dritt fra både presse og nett-troll.

Samme bukse i flere størrelser

I fjor ga Simpson ut selvbiografien «Open Book» og her inkluderte hun egne dagboknotater med tanker om alt hatet hun fikk rundt sin egen kropp.

«I dag knuste hjertet mitt fordi folk sier at jeg er tjukk. Hvorfor går slike ondsinnede meninger fra denne verden inn på meg?» stod det i en tekst fra 2009.

Kritikken var den gang rettet mot et antrekk hun hadde på seg på scenen under en konsert i Florida etter at hun hadde lagt på seg.

Vis mer

I dag prøver 40-åringen å ha et mer avslappet forhold til egen vekt og kropp.

- Jeg har ikke peiling på hvor mye jeg veier. Det eneste jeg ønsker er å føle meg bra og å klare å få igjen glidelåsen på buksa. Hvis jeg ikke klarer det, så har jeg en annen størrelse. Jeg har alle størrelsene, deler hun åpenhjertig på Today Show torsdag, ifølge People.

Videre forteller Simpson at hun faktisk har kastet vekten.

- Jeg har virkelig prøvd hardt å ikke la den definere meg, forklarer hun.

Nektet å forlate huset

Siden 2014 har Jessica Simpson vært gift med den tidligere NFL-stjernen Eric Johnson (41), og sammen har de barna Maxwell (8), Ace (7) og Birdie (2).

Som trebarnsmor sier Hollywood-stjernen til People at hun nå føler seg healet fra alt det vonde hun måtte gjennom. Og sist måned fortalte hun til samme nettsted at hun er glad hennes historie har vært med å åpne opp til samtale rundt kroppsfokus.

- Nå finnes det en fantastisk bevegelse for positivitet rundt kropp, og tilbakemeldingene jeg har fått rundt min egen historie har vært overveldende, sa hun til People, og fortsatte:

n/a Vis mer

- Jeg tror ikke folk alltid innså at det var et menneske, et bankende hjerte og arbeidende øyne med ekte følelser bak overskriftene. Eller at ord kan såre og bli værende med deg resten av livet.

Sangfuglens mor, Tina Simpson (61), delte tidligere denne måneden hvor vanskelig hun syntes det var å være vitne til den intense granskningen og kroppshatet datteren gjennomgikk.

- Jeg må være ærlig: Med Jessica har det vanskeligste for meg vært vekten. Måten folk dømte henne, er helt uforståelig. Kroppshat er en forferdelig ting, og ingen gutt eller jente skulle oppleve det. Punktum, fortalte hun på Today Show, ifølge People.

Tina sa at ting var så ille at datteren ikke ville forlate huset i frykt for negative overskrifter om kroppen i pressen.

- Det fikk henne til å ønske å være en eneboer, gjemme seg og aldri gå ut blant folk.

LES OGSÅ: Kourtney og Travis: - De er så lykkelige sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer