Derfor kaster han klærne med englevinger

- Når man skal vise psykisk nakenhet, så er det ikke farlig å ta av seg skjorta for kunsten, sier Alexander Rybak.

KASTER SKJORTA: I sin nye musikkvideo kaster Alexander Rybak skjorta for å vise psykisk nakenhet.  Foto: Fra videoen
KASTER SKJORTA: I sin nye musikkvideo kaster Alexander Rybak skjorta for å vise psykisk nakenhet. Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Rybaks nye video og originalen nederst i saken!


SEOGHØR.NO: I en ny versjon av hiten «Oah» kler Alexander Rybak av seg og dusjer naken med englevinger. Videoen er myntet på det russiske publikum.

Alexander Rybak har etter Eurovision-suksessen med «Fairytale» fått fans i hele verden. Spesielt i Russland har han en stor fanskare. Derfor har han også lansert en musikkvideo det smeller av.

Når Alexander ga ut, «Oah», lagde han også en musikkvideo. Men nå har han spilt den inn på russisk og da ble det også en ny musikkvideo.

Til Se og Hør forklarer Rybak hvorfor den ble som den ble.

- Sangen heter «Amors Pil», og min rolle er å gjøre folk forelsket i hverandre ved hjelp av min fiolin. Selv er jeg alltid alene på et nytt hotellrom. I Russland må alt være veldig overdrevet, veldig outrert, hvis det skal nå frem til publikum, sier Alexander Rybak til Seoghør.no.

- Jeg vil som alltid vise både de mørke og de lyse sidene av artistlivet. Og når man skal vise psykisk nakenhet, så er det ikke farlig å ta av seg skjorta for kunsten, sier kjekkasen til Seoghør.no.


I videoen får vi altså se en halvnaken Rybak, og det er lite tvil om at han har sommerkroppen i rute.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Originalen:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer