Halsey:

Derfor kan super­stjernen norsk

Amerikanske Halsey inntar Oslo i kveld - med et godt knippe norske gloser i bagasjen.

OVERRASKER: Fredag kveld inntar Halsey Oslos storstue, Oslo Spektrum, men én ting skiller henne og de andre superstjernene som har spilt der før henne. Artisten kan nemlig norsk. Foto: NTB scanpix
OVERRASKER: Fredag kveld inntar Halsey Oslos storstue, Oslo Spektrum, men én ting skiller henne og de andre superstjernene som har spilt der før henne. Artisten kan nemlig norsk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har amerikanske Ashley Nicolette Frangipane (25) virkelig gjort det stort. Under artistnavnet Halsey har hun toppet lister verden over, hatt utsolgte turneer og har blitt en yndling hos internasjonal sladderpresse.

Her i Norge har låter som «Closer», «Him & I» og «Without me» vært på VG-lista i flere år sammenhengende, så det er kanskje ikke så rart at det er i Oslo Spektrum hun fredag kveld skal opptre for tusenvis av fans.

Mang en superstjerne har spilt der før henne, og mang en superstjerne vil innta storstua når hun er ferdig.

Én ting skiller henne derimot fra de andre. Mens artister flest drister seg til en gebrokken «tusen takk» fra scenen etter endt konsert, har denne popstjernen en særdeles mangfoldig liste av gloser med seg.

Nynorsk

På Instagram sin historie-funksjon har hun lagt ut to bilder hvor hun skryter av norskkunnskapene. Om det ikke var nok at hun faktisk kan språket, er det attpåtil nynorsk popstjernen skriver og snakker.

«Eg er sliten, men eg elskar dette landet», skriver hun på et bilde, mens hun på det påfølgende skriver:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer