Prins Harry og Meghan Markle:

Derfor kan ikke prins Harry fri til Meghan

Flere begivenheter dette året hindrer prinsen i å fri til sin berømte kjæreste.

PASSER IKKE: De kongelige kalenderne er fulle resten av 2017. Det passer seg derfor ikke at prins Harry frir til kjæresten Meghan Markle. Foto: Pa Photos / Splash News
PASSER IKKE: De kongelige kalenderne er fulle resten av 2017. Det passer seg derfor ikke at prins Harry frir til kjæresten Meghan Markle. Foto: Pa Photos / Splash News Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I november i fjor bekreftet det britiske hoffet den glade nyheten om at prins Harry (32) hadde funnet lykken med skuespiller Meghan Markle (36). Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, men har ved en rekke anledninger blitt observert sammen.

Den siste tiden har mange spekulert på en kommende forlovelse, men mye tyder på at Harry ennå ikke har stilt det store spørsmålet til sin flotte skuespiller-kjæreste.

Full kalender

Men nå har imidlertid den tidligere kokken ved det britiske hoffet, Darren McGrady, avslørt at det ikke passer inn i kongefamiliens agenda at prinsen og Meghan annonserer en eventuell forlovelse.

31. august er det nemlig 20 år siden Harrys mor, prinsesse Diana, mistet livet i en dramatisk bilulykke, og han ønsker derfor ikke å sette morens bortgang i skyggen av seg selv.

- Jeg hadde trodd de ville vært forlovet innen nå, men med prinsesse Dianas 20-årsjubileum denne måneden, kan de ikke stjele showet, sier kokken til Hello Magazine.

PRINSESSE DIANA: I år er det 20 år siden prins William og prins Harry mistet moren sin. Foto: Pa Photos
PRINSESSE DIANA: I år er det 20 år siden prins William og prins Harry mistet moren sin. Foto: Pa Photos Vis mer

Senere i år er det derimot en stor feiring som fyller kalenderen til den britiske kongefamilien. I november er det nemlig 70 år siden dronning Elizabeth (91) og prins Philip (96) ble smidd i hymens lenker, og familien skal derfor feire deres jernbryllup.

- I desember kan de derimot annonsere at de har forlovet seg, og da er de klare til å gifte seg neste år, legger kokken til.

Likevel kan mye tyde på at prinsen og Meghan har planene klare. Ifølge Darren McGrady kan Meghan likevel feire jul på Sandringham med kongefamilien, da paret trolig vil forlove seg tidligere i desember.

- Da er hun en del av familien, forklarer han.

Saken fortsetter nedenfor.

DEN GANG DA: Her var prins Harry og prins William sammen med sine foreldre, prinsesse Diana og prins Charles i 1989. Foto: Pa Photos
DEN GANG DA: Her var prins Harry og prins William sammen med sine foreldre, prinsesse Diana og prins Charles i 1989. Foto: Pa Photos Vis mer

Roser Meghan

Darren trekker også frem prinsens valg av kjæreste, og sammenligner henne med hans mor.

- Jeg syns Meghan er fantastisk. Jeg tror Harry har valgt noen lik hans mor, sier han, og trekker frem prins Williams (35) kone, hertuginne Kate (35).

- Kate er vakker og jobber hardt, hun ser perfekt ut og gjør akkurat det hun skal gjøre, men jeg tror Meghan er naturlig lik Diana, forklarer han.

Heller ikke når det kommer til lovord om prins Harry klarer den tidligere kokken å holde igjen.

- Jeg kan ikke rose Harry nok.

SNEK SEG BORT: Prins Harry og Meghan Markle snek seg bort fra hestløpsbanen for å pleie kjærligheten i mai. Foto: NTB Scanpix
SNEK SEG BORT: Prins Harry og Meghan Markle snek seg bort fra hestløpsbanen for å pleie kjærligheten i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Viste seg sammen

Først to måneder etter at forholdet mellom Harry og skuespilleren var bekreftet tok han med kjæresten på en hemmelig norgesferie til Tromsø. Kort tid senere viste de sin kjærlighet under bryllupet til en venn av prins Harry på Jamaica.

Selve bryllupet ble holdt i en lokal kirke i byen Montego Bay, mens festen gikk videre til Round Hill Resort, meldte Daily Mail.

Den britiske prinsen og filmstjernen klarte ikke å holde hendene borte fra hverandre da de ble avbildet under bryllupsfesten, ifølge avisen.

- De så helt fantastiske ut sammen. De kysset noen ganger og så rett og slett ut til å kose seg i hverandres selskap, sa et øyenvitne til Daily Mail.

I mai i år viste turtelduene sin kjærlighet for hverandre under et poloarrangement i Ascot.

Dette var første gang paret viste seg sammen på et offentlig arrangement. Harry og Markle lurte seg også unna travbanen for å pleie kjærligheten.

Paret ble nemlig observert i het omfavnelse på en parkeringsplass, der de to ble fotografert mens de kysset og klemmet på hverandre mellom to biler, ifølge E! Online.

LES OGSÅ: Gifter seg i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer