Derfor kan han ikke fjerne skjegget

Radioresepsjonens Bjarte Tjøstheim avslører historien bak ansiktshåret.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I tiden fremover vil TV-seerne få med seg en velstelt Bjarte Tjøstheim (45) fra Radioresepsjonen i NRKs julekalender «Julekongen».

Det var imidlertid en svært skjeggete Tjøstheim som møtte pressen under lanseringen av julekalenderen på Marienlyst i Oslo tirsdag ettermiddag.

- Det er en skjeggkonkurranse som Tore (Sagen, red. anm.) og jeg har i Radioresepsjonen. Det handler om å gro lengst skjegg på kortest mulig tid, sier han til Seoghør.no.

Konkurransen har pågått en god stund, og NRK-kjendisen er lei av det hele.

- Vi begynner å bli ganske lei av denne konkurransen nå, så vi tenker vi runder den av midt i desember.

Sagen og Tjøstheim har gjort en tabbe når det kommer til planleggingen av konkurransen. Dermed er det ingen premie til vinneren.

- Egentlig har vi ikke blitt enig om noen pris på forhånd, og det er jo en tabbe fra oss som har organisert skjeggkonkurransen. Så det handler vel bare om ære. Og berømmelse. Men mest ære.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kysset brorens forlovede i lykkerus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer