The Kardashians:

Derfor kan det berømte julebildet utebli i år

- Ble for mye drama i fjor.

DRAMATIKK: På grunn av fjorårets drama kan det hende at årets julebilde av Kardashian/Jenner-familien blir lagt på is. Foto: NTB Scanpix
DRAMATIKK: På grunn av fjorårets drama kan det hende at årets julebilde av Kardashian/Jenner-familien blir lagt på is. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange er det en fast tradisjon å sende ut julekort til sine nære og kjære med ønske om en riktig god høytid. Den tradisjonen har også den verdenskjente familien Kardashian/Jenner holdt i alle år.

I motsetning til det tradisjonelle kortet man gjerne sender i posten, har familien valgt å ta tradisjonen ett steg videre, og som regel gjort noe ekstravagant ut av det.

Helt siden det første julekortet ble tatt i den første sesongen av realityserien «Keeping up with the Kardashians» i 2007, har familien lagt ned mye tid, krefter og planlegging på hvert bilde. Det har derfor vært knyttet stor spenning til hva familien pønsker på å gjøre denne gang.

I år ser det derimot ut til at det berømte julekortet uteblir.

Saken fortsetter under bildene:

FØR SERIEN: Allerede før familien fikk sin egen serie, var tradisjonen om det årlige julebildet etablert. Dette bildet er trolig tatt for omkring 22 år siden. Foto: NTB Scanpix
FØR SERIEN: Allerede før familien fikk sin egen serie, var tradisjonen om det årlige julebildet etablert. Dette bildet er trolig tatt for omkring 22 år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
2008: Dette julebildet var familiens andre julekort, etter at serien startet i 2007. Med årene har juletradisjonen blitt mer og mer ekstravagant. Foto: NTB Scanpix
2008: Dette julebildet var familiens andre julekort, etter at serien startet i 2007. Med årene har juletradisjonen blitt mer og mer ekstravagant. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fyrer opp under ryktene

Det er på Twitter at julekortspekulasjonene har spredt seg som ild i tørt gress.

Det hele startet da en fan under navnet Jake, ytret sine tanker om at årets julekort kanskje ikke blir noe av.

- Jeg føler at det kanskje ikke kommer noe julekort i år med tanke på alt dramaet som utspilte seg i fjor, skrev han.

Innlegget fikk mye oppmerksomhet, og påstanden fikk raskt fart på seg da Kim Kardashian (38) selv delte Twitter-innlegget med følgende kommentar:

- Wow, han leser tankene mine.

Vanskeligere hvert år

Som nevnt legges det ned mye tid og krefter bak hvert julebilde. Etter hvert som familiemedlemmene også blir eldre, og er særdeles aktive på hver sin kant, har det de siste årene også krevdes enda mer planlegging.

Samtlige av Kardashian/Jenner-familiemedlemmene har nemlig bygget sine egne karrierer ved siden av seriesuksessen. Dette fører blant annet til at de sjelden befinner seg på samme sted til samme tidspunkt.

Det fikk blant annet Kim Kardashian erfare da hun tok på seg ansvaret for å planlegge julekortet for i fjor.

Gjennom familiens serie fikk man et innblikk i tumultene som utspilte seg, spesielt mellom Kim og Kourtney Kardashian (39).

Full krangel

Det hele bunnet i at Kim endelig hadde funnet et tidspunkt der alle familiemedlemmene hadde mulighet til å møtes - bortsett fra Kourtney.

Ifølge sistnevnte hadde hun allerede lagt planer om familietid med barna, noe som provoserte Kim voldsomt.

ISFRONT: Det ble isfront mellom søstrene Kim og Kourtney Kardashian under planleggingen av fjorårets julekort. Mange tror at det dermed ikke vil bli noe kort i år. Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Det ble isfront mellom søstrene Kim og Kourtney Kardashian under planleggingen av fjorårets julekort. Mange tror at det dermed ikke vil bli noe kort i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I sinne hevdet Kim at Kourtney var vanskelig bare for å provosere. Hun mente at søsteren har «den minst travle kalenderen» blant alle familiemedlemmene, da hun, ifølge Kim, ikke har noen prosjekter på gang som hun er dedikert til.

Hun gikk også til personangrep på sin eldre søster, og uttalte at Kourtney var «den minst interessante personen å se på» blant søstrene, så det i utgangspunktet ikke gjorde noe om hun ikke dukket opp.

Krangelen fikk mye oppmerksomhet etter at episoden ble vist. Likevel ble det et julebilde.

Lagde kalender

Fjorårets julebilde ble heller ikke et hvilket som helst julekort. Hver dag siden første desember delte samtlige av familiemedlemmene ett bilde hver dag - som til slutt skulle danne julekortet fra Kardashian/Jenner-familien.

Rundt den tiden florerte det med rykter om at både Khloé Kardashian (34) og Kylie Jenner (21) var gravide. Flere spekulerte på om avsløringen skulle komme på bilde nummer 24 - på selveste julaften.

Saken fortsetter nedenfor.

FORSVUNNET: Hele familien var samlet på familiebildet til Kardashian-klanen, bortsett fra Kylie Jenner. Det gikk ikke forbi i stillhet. Foto: Skjermdump, Instagram
FORSVUNNET: Hele familien var samlet på familiebildet til Kardashian-klanen, bortsett fra Kylie Jenner. Det gikk ikke forbi i stillhet. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Det viste seg imidlertid ikke å skje, da Khloé annonserte graviditeten 21. desember og Kylie holdt seg tyst helt til hun fødte 1. februar tidligere i år.

Julekortet ble derimot en suksess likevel, der familien strålte ikledd denimklær. Likevel manglet én person. Kylie Jenner var ikke å se på det offisielle bildet. Hun dukket derimot opp på flere andre bilder.

LES OGSÅ: Dette har nesten aldri skjedd før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer