Derfor kalte Christina Aguilera datteren for Summer Rain

Christina Aguilera har en spesiell tanke bak navnevalget.

TOBARNSMOR: Artist Christina Aguilera ble mor for andre gang i august i fjor.  Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
TOBARNSMOR: Artist Christina Aguilera ble mor for andre gang i august i fjor. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av august ble popstjernen Christina Aguilera (34) mamma for annen gang, da hun og forloveden Matt Rutler fikk datteren Summer Rain.

I et intervju med det amerikanske magasinet People, avslører «The Voice»-mentoren hvorfor de valgte å gi datteren akkurat dette navnet.

- Sommer er en tid som sprer varme og lys, mens regnet vasker og gir nytt liv muligheten til å vokse og gro, sier hun.

Indre solskinn

Paret ønsker at navnet skal gjenspeile datterens sjel.

- Jeg vil at navnet skal være fylt med inspirasjon, kjærlighet og glede. Det er akkurat hva hun gjør med alle hun møter. Hennes skjønnhet og solskinn kommer fra innsiden.

Holdt lav profil

Etter fødselen holdt «The Voice»-mentoren lav profil, men da datteren var fem måneder delte hun det første bildet av henne. 

BABY AGUILERA: Dette bildet delte av datteren Summer Rain delte Christina Aguilera på Instagram.  Foto: Stella Pictures
BABY AGUILERA: Dette bildet delte av datteren Summer Rain delte Christina Aguilera på Instagram. Foto: Stella Pictures Vis mer

FORLOVEDEN: Christina og Rutler forlovet seg 14. februar i fjor. Han brukte over et år på designe forlovelsesringen.  Foto: Stella Pictures
FORLOVEDEN: Christina og Rutler forlovet seg 14. februar i fjor. Han brukte over et år på designe forlovelsesringen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Se opp... En til gjør seg klar for å erobre verden! skriver den stolte tobarnsmoren til bildet, som viser datteren som krabber.

Tobarnsmor

Christina og Rutler forlovet seg på Valentinsdagen i fjor, etter at han hadde brukt et helt år på å designe forlovelsesringen til sangdivaen.

– Matt har jobbet med designet i over et år, og han brukte flere måneder på å forberede frieriet. Han visste hvilke to ringer som var hennes favoritter og har kombinert dem til én ring. Hver eneste edelsten og diamant har en spesiell mening og plassering, forteller en kilde nær paret til US Weekly.

Aguilera har også sønnen Max (7), fra ekteskapet sitt med Jordan Bratman. De to var gift fra 2005 til 2011.

LES OGSÅ: - Brukte et år på å designe forlovelsesringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer