«Farmen kjendis»:

Derfor jukset Aylar i «Farmen kjendis»

Tar bladet fra munnen om mobiltelefonen hun smuglet med seg inn på reality-gården.

SNAKKER UT: Tdligere modell og pokerspiller Aylar Lie (32) forholdt seg taus etter denne ukas Farmen-bråk. Nå forklarer hun seg. Foto: Alex Iversen / TV 2
SNAKKER UT: Tdligere modell og pokerspiller Aylar Lie (32) forholdt seg taus etter denne ukas Farmen-bråk. Nå forklarer hun seg. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En begivenhetsrik uke i «Farmen kjendis»-verdenen nærmer seg slutten.

I mandagens episode overrasket friluftsblogger Tonje Blomseth (22) og pokerspiller Aylar Lie (32) ved å trekke seg fra TV 2s realityprogram. Dette skjedde like etter at Lie slo meddeltaker Kari Jaquesson (54) i en nervepirrende tvekamp.

Etter Jaquessons exit fra «Farmen kjendis» publiserte Lie et Facebook-innlegg der hun gikk til angrep på Jaquesson, som hun også røk i tottene på inne på tv-gården.

Omtrent samtidig røpet VG at Aylar Lie var blant deltakerne som smuglet inn ting som ikke hørte hjemme i reality-oppholdet. For Lies vedkommende: En mobiltelefon.

Lie, som forlot «Farmen kjendis» etter et dødsfall i familien, har forholdt seg taus om tv-jukset og -bråket de siste dagene. Lørdag tok hun imidlertid bladet fra munnen i et intervju med «God kveld Norge».

- Krisemaksimerer bestandig

I intervjuet med TV 2-programmet, som er gjort med Lie fra Kypros, forteller 32-åringen blant annet om hvorfor hun valgte å jukse i «Farmen kjendis».

- Selvfølgelig tar jeg med en mobil! Og en lommelykt, når jeg skal på en øde øy, i tilfelle det er en nødssituasjon! Tenk hvis det kommer en tsunami, sier hun med glimt i øyet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer