Keira Knightley:

Derfor innfører stjernen Disney-nekt

- Ikke gi opp stemmen din for en mann.

SIER NEI TIL DISNEY: Skuespiller Keira Knightley røper i et nytt intervju at hun ikke lar datteren sin se alle Disney-filmene. Foto: NTB scanpix
SIER NEI TIL DISNEY: Skuespiller Keira Knightley røper i et nytt intervju at hun ikke lar datteren sin se alle Disney-filmene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere ganger den siste tiden har skuespiller Keira Knightley (33) skapt overskrifter verden rundt.

Mange husker henne kanskje best som Elizabeth Swann i «Pirates of the Caribbean»-filmene, men for tiden er hun aktuell i en rekke andre prosjekter - hvor mange av dem har premiere til neste år.

Tegnefilm-forbud

Hun er også aktuell som bidragsyter i boken «Feminists Don't Wear Pink and Other Lies». 33-åringen har derfor kommet med en del utsagn i det siste, hvor hun blant annet har gått hardt ut mot hertuginne Kate (36).

Hun mente hertuginnen fikk fødsler til å framstå enklere enn hva de egentlig er, og sparte ikke på kruttet da hun beskrev sine egne opplevelser ved å føde et barn til verden.

Denne gangen er det derimot helt andre uttalelser som sørger for at hun får spalteplass. På besøk hos talkshowdronningen Ellen DeGeneres (60) kunne hun fortelle at hun ikke lar barnet sitt se enkelte Disney-filmer, til manges store overraskelse.

- Burde redde seg selv

Hun er ikke den første skuespilleren som tar opp akkurat dette, og blir neppe heller den siste. Knightley, som er mor til datteren Edie (3), har tatt beslutningen på feministisk grunnlag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer