Derfor holdt Kidman babyen hemmelig

Nicole Kidman ønsket å beskytte babyen, derfor holdt hun munn om fødselen.

STRÅLTE PÅ DEN RØDE LØPEREN: Keith Urban og Nicole Kidman på Screen Actors Guild Awards i natt. Endelig snakket også Kidman om sitt nyfødte barn. Foto: All Over Press
STRÅLTE PÅ DEN RØDE LØPEREN: Keith Urban og Nicole Kidman på Screen Actors Guild Awards i natt. Endelig snakket også Kidman om sitt nyfødte barn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Dagen etter Golden Globe-utdelingen i midten av januar, kom den svært overraskende nyheten om at Nicole Kidman og ektemannen Keith Urban hadde blitt foreldre igjen.

Faith Margaret Kidman Urban kom til verden 28. desember, men ble båret fram av en annen kvinne. På nattens Screen Actors Guild Awards snakket Kidman om at det å holde babynyheten hemmelig, er noe av det vanskeligste hun har gjort.

- Jeg ønsket å fortelle det til alle fordi jeg var så ekstatisk, sa Kidman på den røde løperen, ifølge People.

- Men vi bestemte oss for at dette var noe vi ønsket å ha for oss selv. Det beskytter henne. Og det beskytter alle i situasjonen, sier Kidman.

Dette er Kidmans fjerde barn. Hun har fra før to barn med Tom Cruise, Isabella (18) og Connor (15), i tillegg til Sunday Rose (2) som hun har med Urban.

Navnet Faith Margaret er inspirert av Kidmans bestemor, som het Margaret.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kidman ble mamma i hemmelighet