SPILLER MOT HVERANDRE: Mads Ousdal og Heidi Ruud Ellingsen er sammen både på jobb og privat - her i oppsetningen av Peer Gynt ved Gålåvatnet i 2014. Foto: NTB Scanpix
SPILLER MOT HVERANDRE: Mads Ousdal og Heidi Ruud Ellingsen er sammen både på jobb og privat - her i oppsetningen av Peer Gynt ved Gålåvatnet i 2014. Foto: NTB ScanpixVis mer

Derfor holdt hun og Mads Ousdal tett om forholdet

Skuespiller Heidi Ruud Ellingsen (30) letter på sløret.

SEOGHØR.NO: For to år siden kunne Se og Hør avsløre at skuespiller Mads Ousdal (45) hadde funnet lykken med skuespillerkollega Heidi Ruud Ellingsen (30). 

I VG Helg-spalten «På gang til sengs» avslører 30-åringen hvorfor hun og Ousdal holdt forholdet skjult, til tross for at «alle» visste at det hadde oppstått varme følelser mellom de to på scenen.

- Hvorfor ikke, holdt jeg på å si. Man vil jo bli kjent og prøve seg frem som kjærester litt før man inkluderer alle andre. Det var helt naturlig. 

TALENTFULL: Heidi Ruud Ellingsen (30) har de siste årene gjort det stort på den norske skuespillerscene, og også på TV-skjermen. Hun har blant annet figurert i NRK-serien «Hjem», «Peer Gynt» ved Gålåvatnet og «Mary Poppins» på Folketeateret. Foto: Oddvar Walle Jensen / Se og Hør
TALENTFULL: Heidi Ruud Ellingsen (30) har de siste årene gjort det stort på den norske skuespillerscene, og også på TV-skjermen. Hun har blant annet figurert i NRK-serien «Hjem», «Peer Gynt» ved Gålåvatnet og «Mary Poppins» på Folketeateret. Foto: Oddvar Walle Jensen / Se og Hør Vis mer

Elsker å tilbringe tid med Ousdals datter

Hun avviser at hun nå er blitt som stemor å regne for Mads Ousdals datter Elsa (11), som han har med skuespillereksen Ulrikke Døvigen (44). 

- (...) Datteren til Mads trenger ingen stemor, hun har allerede en super mamma. hun er verdens herligste 11-åring, jeg er heldig som får være rundt henne, sier Ruud Ellingsen til VG Helg.

I fjor høst avslørte Ousdal til «Senkveld»-gutta hva det var som gjorde at han falt for den rundt 15 år yngre kjæresten: 

- Det er en slags historie fra vi gikk på ski i vinter. Da opplevde jeg at hun sang til meg, nærmest inn i øret. Det kan også ha vært fordi hun var veldig sliten, men det opplevdes som sensuell visking. Uansett hva hennes historie er, er det sånn jeg opplevde det.

Tjelta ble tvillingmamma

Nyheten om at Ousdal og Ruud Ellingsen hadde funnet lykken med hverandre, kom kort tid etter at sjokknyheten om at Ousdal og skuespiller Pia Tjelta (38) hadde brutt med hverandre etter åtte år ble kjent.

EKSER: Pia Tjelta og Mads Ousdal var kjærester i åtte år, før forholdet tok slutt høsten 2014. Her fra Amanda-prisutdelingen i Haugesund i 2012.

Pia Tjelta og Mads Ousdal. Foto: Henning Jensen / Se og Hør
EKSER: Pia Tjelta og Mads Ousdal var kjærester i åtte år, før forholdet tok slutt høsten 2014. Her fra Amanda-prisutdelingen i Haugesund i 2012. Pia Tjelta og Mads Ousdal. Foto: Henning Jensen / Se og Hør Vis mer

Pia Tjelta på sin side er i dag lykkelig samboer med skuespillerkjæresten Oddgeir Thue. I desember ble de to foreldre til tvillingbarna Agnes og Jonatan.

LES OGSÅ: - Han har en egen evne til å motivere

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.