Silje Nordnes:

Derfor holdt hun kjæresten hemmelig

Forholdet mellom Silje Nordnes og Fay Wildhagen har fått mye oppmerksomhet. Nå avslører førstnevnte at de var et par lenge før offentligheten fikk vite det.

OM FORHOLDET: Silje Nordnes fikk mye oppmerksomhet sammen med kjæresten Fay Wildhagen. Da det ble kjent for offentligheten at de var kjærester hadde de allerede vært sammen lenge. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
OM FORHOLDET: Silje Nordnes fikk mye oppmerksomhet sammen med kjæresten Fay Wildhagen. Da det ble kjent for offentligheten at de var kjærester hadde de allerede vært sammen lenge. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I november i fjor kunne «P3morgen»-programleder Silje Nordnes (34) avsløre på direkten at hun hadde fått seg kjæreste. 34-åringen var lenge svært hemmelighetsfull rundt hvem hennes utkårede var, men i mars, flere måneder senere, ble det kjent at det var den 26 år gamle artisten Fay Wildhagen som hadde stjålet programlederens hjerte.

Forholdet deres fikk mye oppmerksomhet i pressen, og i et nytt intervju med Gaysir, forteller Silje at hun visste at forholdet ville få oppmerksomhet.

- Jeg synes jo det er spennende med andres kjærlighetsliv selv, sier hun til nettstedet.

Samtidig avslører 34-åringen at duoen var et par lenge før de valgte å gå ut med det offentlig.

- Det var viktig å finne ut av tingene selv før hele Norge skulle vite det, innrømmer hun, og legger til at de er bevisst på hva de som offentlige personer skal si og ikke si.

View this post on Instagram

:) 💅🏼

A post shared by Fay Wildhagen (@faywildhagen) on

Kjærestenyheten ble først delt på «P3morgen», der Silje hadde en gjenforening med radiokollegene Ronny Brede Aase (33) og Markus Neby (28), som begge hadde vært borte fra programmet. I den anledning kom hun med avsløringen.

- Det har faktisk skjedd en del ting som jeg tenker at kan være fint å melde om. Første punkt: Jeg har sluttet å snuse. Andre punkt: 12. desember så skal jeg kjøre opp. Jeg har bestilt oppkjøring. Og siste punkt: Jeg har fått meg kjæreste. Jeg er en lykkelig dude, eller «dudette», sa hun under sending.

Tatt på senga

Men den gang ønsket hun som nevnt ikke å avsløre hvem sin utkårede var. Den saken var det derimot hennes kollega Markus Neby som tok.

Da «P3morgen»-trioen gjesten «Lindmo» noen måneder senere slapp han bomba, til stor overraskelse for både Silje og Fay. Sistnevnte fikk raskt en «heads up» på SMS etter innspilling.

- Jeg fikk en snill melding hvor hun sa at Markus har «blowa» det. Det er bedre at det var han enn at vi på et tidspunkt «står fram», for det synes jeg er så flaut og teit. Vi har skjønt begge to at det kommer til å skje, og vi har fått henvendelser fra mange lenge hvor vi har sagt nei. Så det var godt, det var bare «Lindmo», sa hun i radioprogrammet «Selskapssjuk» på NRK P13 tidligere i år.

I samme program snakket hun også varmt om programlederkjæresten.

- Vi har det veldig bra og veldig morsomt. Vi tuller veldig mye, og jeg får ha show. Hun er veldig snill, trygg og varm, og gjør meg veldig rolig. Det kan være skummelt å være så eksponert, men jeg opplever en enorm støtte i å ha en som forstår hvordan det er. Vi er bestevenner og har det artig, fortalte Fay.

LES OGSÅ: Ble kastet ut av Tinder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer