Jenny Hagen og Emil Wille Gramstad:

Derfor holdt hun igjen følelsene

«Paradise Hotel»-deltakerne avslører at de har blitt kjærester.

TURTELDUER: Jenny Hagen og Emil Wille fra «Paradise Hotel» har hatt en flørt den siste tiden, men nå er de endelig kjærester. I onsdagens episode av «Studio Paradise» på Viafree avslører Jenny årsaken til hvorfor de først fant tonen etter endt innspilling. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer
Publisert

Årets sesong av« Paradise Hotel» ruller over tv-skjermene, og blant deltakerne er Jenny Hagen og Emil Wille Gramstad (20). De to fant raskt tonen under realityprogrammet, og under premierefesten kunne de fortelle til Se og Hør at de hadde en pågående flørt.

Ettersom begge bor i Bergen kunne de også fortelle at de har tilbrakt mye tid sammen etter oppholdet.

FUNNET TONEN: Jenny Hagen og Emil Wille Gramstad fra vårens sesong av «Paradise Hotel» har funnet tonen på utsiden av hotellet. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Duoen ville derimot ikke svare på spørsmålet om de var blitt kjærester da vi møtte dem under premieren.

Nå har imidlertid pipa fått en annen lyd, og Jenny og Emil bekrefter omsider at de er blitt et par.

  • Se video øverst i saken!

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

KJÆRESTER: Nå har de to turtelduene endelig bekrefter forholdet. Foto: Andreas Fadum
KJÆRESTER: Nå har de to turtelduene endelig bekrefter forholdet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Hadde en romanse hjemme i Norge

Det gjør de i den nyeste episoden av Viafree-programmet «Studio Paradise». Etter at de begge har svart «ja» på spørsmålet om de er kjærester, kommer det et oppfølgingsspørsmål fra programleder og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Vida Lill (30).

Hun lurer på hvorfor det ikke ble romantisk mellom dem inne på hotellet, og da kommer det frem nokså oppsiktsvekkende informasjon.

Jenny innrømmer nemlig at hun hadde en fyr hjemme som hun hadde romantisk forhold til mens hun var inne på «Paradise Hotel». De to hadde blant annet tilbrakt nyttårsaften sammen i Paris, og hun hadde lovet ham å ikke gjøre noe med noen andre under innspillingen.

- Hvorfor fortalte du ikke produksjonen sannheten?

- Under intervju-prosessen til «Paradise Hotel» hadde jeg ingen romanse. Da jeg fikk spørsmål om å være med, var det heller ikke noe mer enn bare en flørt, men rett før avreise ble det vel bare mer og mer seriøst. Da hadde jeg allerede takket ja, og var innstilt på å møte nye mennesker, og være en del av sesongen, svarer hun, og legger til at det var etter Paris-turen at det ble mer seriøst mellom dem.

Videre forteller realitydeltakeren at flørten hjemme påvirket oppholdet hennes på mange måter da hun måtte respektere han som var hjemme i Norge.

- Jeg følte ikke helt at jeg klarte å slippe meg helt løs og være sånn jeg vanligvis er på fest. Jeg er en veldig flørtete person og glad i oppmerksomhet fra gutter. Nå derimot rotet jeg ikke med guttene og var ganske tilbaketrukken, fortsetter hun.

ORDNET OPP: I fjorårets «Paradise Hotel» kunne vi være vitne til et trekantdrama som utspilte seg mellom blant annet Mario Riera og Bettina Buchanan. Nå har derimot pipa fått en annen tone. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Angret veldig

Jenny påpeker at hun rett før avreise fikk beskjed av flørten at hvis hun gjorde noe med andre gutter, ville han kutte kontakten.

- Det var på grunn av dette at jeg bestemte meg for å være respektfull mot ham, selv om jeg merket under oppholdet mitt at jeg ville avslutte det med en gang jeg kom hjem. Jeg angret veldig under oppholdet og i ettertid på at jeg ikke avsluttet det før jeg reiste, da jeg følte jeg ikke kunne være helt meg selv inne på hotellet, legger hun til.

I «Studio Paradise» innrømmer Jenny at hun kjente på at hun var betatt av Emil mot slutten av innspillingen.

Da hun kom hjem gjorde hun det derfor slutt med vedkommende, og kunne endelig slippe følelsene løs overfor realitydeltakeren.

Pressesjef for «Paradise Hotel» i NENT, Thomas Horni, forklarer til Se og Hør at de ikke var klar over at Jenny var i et forhold da hun sjekket inn på Paradise Hotel.

- At hun holdt det skjult for oss er ikke noe vi er kjempefornøyd med, men slike ting er dessverre vanskelig å ha full kontroll på. Med tanke på at mye av handlingen i «Paradise Hotel» dreier seg om dannelsen av relasjoner mellom deltakerne, ønsker vi at de vi sender inn på hotellet er single, forklarer han.

- Samtidig er vi veldig glad for at Jenny og Emil har funnet tonen og blitt et par, og vi ønsker dem alt godt med forholdet, legger han til.

ENDRING: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant hverandre på «Paradise Hotel» i 2015. Sammen har de fått to døtre, og til sommeren skulle de egentlig gifte seg. Nå er det endring i planene. Video: Rød Løper Vis mer

Holdt det hemmelig

Emil forteller på sin side at han ganske tidlig forsto at Jenny hadde noen hjemme.

- Det var en samtale vi hadde ganske tidlig på hotellet, hvor hun sa noe der jeg skjønte at grunnen til at hun holdt tilbake var fordi hun hadde en flørt hjemme i Norge. Vi snakket ikke noe mer om det, men jeg visste det tidlig og jeg syntes at det var veldig fint at hun respekterte det, forteller han til Se og Hør.

Til tross for at det ikke ble så mye romantikk inne på hotellet, grunnet respekt for Jennys flørt i Norge, ble det likevel de to til slutt.

- Hvordan føles det å bekrefte forholdet?

- Det er koselig. Vi har jo holdt det litt hemmelig en god stund. Vi hadde vært sammen lenge, og mer eller mindre hver dag. Så merket vi vel at det ble såpass seriøst, og ting bare falt på plass, svarer Emil.

Jenny forteller at også hun synes det er veldig hyggelig å være kjæresten til Emil.

- Vi har tilbrakt mye tid sammen, men ville holde det litt hemmelig da vi har fokusert på oss selv og prøvd å vente på rett tidspunkt å si det offentlig, forteller hun.

LES OGSÅ: - Kødder du med meg?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer