Bianca Ingrosso:

Derfor holdt hun bruddet hemmelig

I en episode av «Wahlgrens värld» innrømmer tv-stjernen at hun skammet seg over at det nok en gang var slutt med Phillipe Cohen.

VAR SLUTT: I en episode av det populære realityprogrammet innrømmer Bianca Ingrosso at det var slutt med kjæresten i fjor, men at hun valgte å holde bruddet hemmelig for offentligheten. Foto: TT Nyhetsbyrån / NTB Scanpix
VAR SLUTT: I en episode av det populære realityprogrammet innrømmer Bianca Ingrosso at det var slutt med kjæresten i fjor, men at hun valgte å holde bruddet hemmelig for offentligheten. Foto: TT Nyhetsbyrån / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At forholdet mellom den svenske tv-profilen og influenseren Bianca Ingrosso (25) og Phillipe Cohen (25) har vært en berg-og-dal-bane er ingen hemmelighet. De siste året har de hatt et av-og-på forhold hvor det i fjor ble slutt mellom dem, før de i etterkant fant tilbake til hverandre.

Etter bare noen måneder begynte følgerne imidlertid å spekulere på om det kunne være slutt igjen mellom det profilerte paret, men Ingrosso nektet for at det var tilfellet.

- Akkurat nå er det noe jeg ikke vil prate om, for jeg har snakket så mye om vårt forhold hele tiden. Vi prøver bare å finne ut av ting nå, har Ingrosso tidligere uttalt til Se og Hør.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Skjemmes veldig

I den nye sesongen av det populære realityprogrammet «Wahlgrens värld» velger 25-åringen nå å fortelle sannheten om forholdet til Cohen. Det gjorde hun til moren, Pernilla Wahlgren (52), i en nylig episode av tv-programmet.

- Skal jeg behøve å bi dumpet og bli trygg på meg selv hvert år?, spurte Ingrosso oppgitt i episoden, og fortsatte:

- Jeg skjemmes veldig for å måtte si at vi ikke er sammen igjen. Derfor har jeg ikke gått ut med det noe sted. Dette er virkelig en slik tid der jeg skulle ønske jeg ikke var en offentlig skikkelse.

- Da får du slippet taket. For det kjennes jo ut som at du har sluppet taket. Det er jo veldig trist, enten så blir det dere igjen, eller så kanskje det blir dere igjen senere i livet, svarte moren, Pernilla Wahlgren.

Se dette innlegget på Instagram

I LOVE YOU 🖤

Et innlegg delt av Bianca Ingrosso (@biancaingrosso)

Ifølge Expressen har episoden har allerede rukket å skape reaksjoner hos fanskaren til Ingrosso.

Det skal imidlertid nevnes at siden innspillingen av episoden har Ingrosso og Cohen funnet nok en gang tilbake til hverandre, men flere av fansen mener at Ingrosso ikke har det bra i forholdet, og at Cohen ikke er forelsket i tv-stjernen.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Dropp å dele ekle kommentarer

Tidligere denne måneden valgte Ingrosso derfor å gå ut på Instagram mot kommentarene rettet mot kjæresten sin.

- Vil benytte anledningen til å forklare litt ettersom det er så mange som vil forklare meg om Phillipe er forelsket i meg eller ikke. Problemene vi har/hadde er selvfølgelig mellom oss to, men jeg vil presisere at både jeg og Phillipe har gjort det slutt av forskjellige grunner, men på en annen side har jeg aldri tvilt på følelsene hans for meg, skrev Ingrosso i innlegget.

- Sykt at jeg trenger å forklare og tydeliggjøre det, men jeg har fått noen kommentarer nå som sier at han ikke er forelsket i meg. Vi er forelsket og lykkelige sammen, så gjerne dropp å dele ekle kommentarer om hans kjærlighet til meg er ekte eller ikke, avsluttet hun.

Som tidligere nevnt har det siste året vært full forvirring knyttet til forholdet mellom Ingrosso og Cohen. Duoen har funnet tilbake til hverandre etter brudd en rekke ganger, og ryktene rundt forholdet har vært utallige.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Full forvirring

I januar i fjor bekreftet «Wahlgrens Värld»-stjernen at paret hadde gått hver til sitt etter fem år sammen, men allerede i april kunne hun avsløre at de var sammen igjen.

I fjor sommer kunne det imidlertid se ut til at lykken hadde tatt slutt igjen, og fansen befant seg nok en gang i uvisshet. I en video lagt ut på den svenske influenserens YouTube-kanal like før nyttår, kunne hun derimot fortelle at hun feiret jul med Phillipe og hans familie i Göteborg.

- Jeg feirer jul med Phillipe og hans familie i år, noe som kjennes koselig og det er så god mat her. Jeg kommer virkelig bra overens med familien hans, så det føles veldig herlig å være her i år, sa hun innledningsvis i videoen.

Da hadde 25-åringen imidlertid ikke avslørt hvorvidt de var et par igjen eller ikke. I begynnelsen av januar tok hun derimot tyrene ved hornene, og bekreftet at hun nok en gang hadde funnet tilbake til eksen.

Avsløringen kom på realityprofilens egen Instagram-konto, der hun i et innlegg erklærte sin kjærlighet for Cohen.

«Mitt alt. Uansett historien vår med mange brudd og hva folk sier så er det VÅR historie som ingen andre kan fortelle. Jeg elsker deg så uendelig mye og du gjør meg til den beste Bianca jeg kan være. Takk for at jeg får leve livet med deg, deg og ingen annen. Elsker deg mest av alt», skrev hun sammen med et bilde av kjæresten.

Under innlegget rant det inn støttende ord fra venner og fans. Også Phillipe svarte i en kommentar, der han skrev:

- Elsker deg mest!, etterfulgt av tre hjerter.

LES OGSÅ: Snakker om datterens turbulente forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer