«Farmen kjendis»

Derfor holdt han seieren hemmelig

Erik Alfred Tesaker gikk til topps søndag kveld. Barna fikk vite om seieren samtidig som resten av landet.

VINNER: Erik Alfred Tesaker vant «Farmen kjendis» søndag kveld. Her fra feiringen med familien hjemme på Gyland. Foto: Privat
VINNER: Erik Alfred Tesaker vant «Farmen kjendis» søndag kveld. Her fra feiringen med familien hjemme på Gyland. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jubelen sto i taket på tv-skjermen søndag kveld, da oppfinner Erik Alfred Tesaker (40) gikk til topps i «Farmen kjendis». I seks uker har spenningen rundt hvem som til slutt ville stå igjen seierende bygget seg opp, og det samme har det hjemme hos Tesaker på Øystøl i Gyland.

Han og kona, Ellen Marie, har nemlig ikke fortalt sine tre barn om hvordan det gikk med faren i serien. Med andre ord fikk de vite samtidig som resten av Norge at det faktisk var faren deres som vant hele greia.

Ante ingenting

Mandag forteller Tesaker til Se og Hør at det var deilig å endelig kunne fortelle dem om seieren.

- Nå når finalefesten i Oslo først ble avlyst, var det fantastisk å kunne få feire med barna. Vi holdt stor gallafest i oppfinnerheimen og festet til langt på natt, forteller han stolt.

Det kan for mange være vanskelig å holde noe så stort hemmelig for sine nærmeste, men 40-åringen og kona lykkes altså med å holde spenneingen i live helt inn.

FARMEN: Erik Alfred Tesaker vant «Farmen kjendis». Nå ser han tilbake på gårdsoppholdet, og har innsett at reality kanskje ikke er helt for ham. Video: Rød Løper / TV2 Vis mer

- Vi ønsket å holde det hemmelig for dem så de både slapp belastningen om å måtte bære på hemmeligheten så lenge, samtidig som de fikk oppleve spenningen når jeg deltok i konkurransen, forklarer han.

- Drukner

Det er alltid forskjellige meninger om hvem som bør vinne realitykonkurranser og tv-seere danner seg fort favoritter. Det siste døgnet har 40-åringen utelukkende mottatt positive tilbakemeldinger på søndagens resultat.

- Jeg drukner i meldinger, mail og telefoner. Langt mer enn jeg har sjans til å svare på. Men det er utrolig hyggelig og rørende at folk tar seg bryet med å skrive og sende en varm hilsen til en fremmed skrue på landet, innrømmer han.

Ifølge Tesaker betyr det mer enn man skulle tro, og det varmer ham langt inn i hjerterota.

- Jeg kjenner meg stolt, glad og takknemlige over å få leve i et raust og varmt samfunn der folk lar seg engasjere og bryr seg, sier han.

FÅR BILEN: Erik Alfred avslørte søndag at premien gir han videre til kona Ellen Marie. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
FÅR BILEN: Erik Alfred avslørte søndag at premien gir han videre til kona Ellen Marie. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Og seieren kan fort påvirke hele familien. Da Se og Hør møtte ham etter seieren kunne nemlig oppfinneren avsløre at premien, bilen han vant, skal de beholde.

Han skal imidlertid ikke beholde premien helt selv, den vil han nemlig gi til kona.

- Jeg har jo min oppfinnerbil, så hun blir nok glad for å få den, avslørte han.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

LES OGSÅ: Ble pappa for femte gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer