Derfor holdt de forholdet hemmelig

Norges nye superpar, Charlotte Thorstvedt og Henrik Thodesen, kom sammen på MAX-fest. Se video!

PREMIEREFEST: Torsdag kveld var de ni kjendisene i det nye MAX-programmet «Norske ess» samlet for å se premiereprogrammet på Oak i Oslo. Foto: Stella Pictures
PREMIEREFEST: Torsdag kveld var de ni kjendisene i det nye MAX-programmet «Norske ess» samlet for å se premiereprogrammet på Oak i Oslo. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Charlotte Thorstvedt og Henrik Thodesen nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag var det premiere for den nye MAX-serien «Norske Ess», der ni norske kjendiser tester sine ferdigheter i poker sammen med tre fullblods pokerentusiaster, som har kvalifisert seg for å bli med i konkurransen.

Til premierefesten for programmet kom blant andre det nye, norske superparet Henrik Thodesen og Charlotte Thorstvedt. Thorstvedt er med i programmet. Det er ikke Thodesen.

Det var i begynnelsen av august at de to for første gang offentlig viste at de er kjærester. Det gjorde de etter at ryktene i lang tid hadde gått om at de var blitt et par.

- Hvorfor holdt dere det hemmelig, egentlig?

- Når du møter noen, pleier du da å løpe til alle du kjenner å fortelle det? sier Henrik til Seher.no.

- Ja.

- Det tror jeg ikke noe på.

- Hvorfor ikke?

- Det er ingen som er sånn, mener Thodesen, som likevel letter litt på sløret.

- Det er gøy at det er hemmelig. Det er grunnen.

Charlotte Thorstvedt flyttet nylig til London. Men til Seher.no forteller hun at avstanden mellom henne og kjæresten foreløpig ikke har skapt problemer.

- Vi har det kjempefint. Jeg bor i jo London og pendler litt fram og tilbake til Norge. Henrik kommer på besøk til meg også. Jeg sitter og nerder på skolen mesteparten av tiden, men jeg har det veldig fint.

- Hvordan er det å være i et avstandsforhold, Henrik?
 
- Avstanden fungerer veldig bra. Det er flott med avstand. Avstand er kjempebra, vi bare elsker det, sier TV 2-komikeren, som - tross avstanden - ser kjæresten stort sett hver uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kjenner morsinstinktet

Se video med Charlotte Thorstvedt og Henrik Thodesen her:[obj:media:10397] 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer