Martine Halvorsen:

Derfor holdt de bryllupet hemmelig

- Det er et godt spørsmål, men det har et godt svar, sier influenseren.

GIFT: Martine Halvorsen og ektemannen er allerede gift, men hun har likevel drømmer for bryllupet. Foto: Andreas Fadum/Se og hør
GIFT: Martine Halvorsen og ektemannen er allerede gift, men hun har likevel drømmer for bryllupet. Foto: Andreas Fadum/Se og hør Vis mer
Publisert

For en drøy måned siden kunne influenser Martine Halvorsen (25) røpe at hun og hockey-spiller Christian Kåsastul (26) allerede hadde vært gift i nesten to år.

Paret røper forlovelse i slutten av september i fjor, men skal da altså allerede ha vært gift.

- Jeg har alltid drømt om å bli fridd til og å ha mitt drømmebryllup. Det lovte Christian at jeg ville få uansett. Så ja, vi var faktisk gift da han fridde, sa Halvorsen forrige måned da hun avslørte hemmeligheten om at de allerede var blitt smidd i hymens lenker.

Praktisk

Når Se og Hør treffer henne under Discoverys høstlansering, røper hun hvorfor de valgte å holde giftermålet hemmelig.

- Det er et godt spørsmål, men det har et godt svar. Det var jo ikke sånn vi egentlig skulle gjøre det, forteller hun, og fortsetter:

- Jeg har alltid drømt om det store, hvite, fantastiske bryllupet, og var så redd for at det skulle ta fra meg høydepunktet med et bryllup.

Anniken Jørgensen åpner opp om bryllupsplanene. Reporter: Jonathan Gaathaug Nielsen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

For Halvorsen og ektemannen var ekteskap «på mange måter et papir».

- Det var en praktisk ting som måtte løses for at vi skulle få livet vårt til å gå rundt best mulig. Jeg hadde jo ikke kommet inn i USA da vi flyttet på grunn av pandemien, så for oss handlet det om logisitikken. Vi måtte gjøre det - vi hadde ikke noe annet valg, sier hun.

Avslørte nyheten i bok

Influenseren hadde egentlig lyst til å holde giftermålet hemmelig ennå litt lenger, men da hun slapp boken «Bortekamp» var det umulig å ikke dele den private nyheten.

- Egentlig hadde jeg ikke tenkt til å dele før etter vi hadde hatt bryllupet, men det var en så relevant del av boken så jeg måtte fortelle det. Det ble delt og det føles fremdeles litt rart. Det har vært en så stor hemmelighet som nå er ute, innrømmer hun.

Milliardær-arvingene Rikke Sandvold og Carl Erik Hagen ga forrige lørdag sitt ja til hverandre i Holmenkollen kapell i Oslo. Video: Tor Lindseth. Les hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/ny-venninne-etter-bruddet/79521272 Vis mer

Reaksjonene på den hyggelige nyheten har bare vært gode, ifølge Halvorsen.

- Det var ingen som hadde trodd dette. Det har vært ganske fint å få ha det for seg selv, bare få ha det i fred. Men nå har reaksjonene vært gode og tilbakemeldingene fine. Det er veldig rart fremdeles når folk sier «mannen din». Det er så uvant.

Avstandsforhold

Paret, som altså giftet seg av praktiske grunner under pandemien, har nok en gang flyttet på seg. For tiden bor de i Nord-Italia hvor Kåsastul spiller hockey for den østerrikske ligaen.

Det gjør at paret vil tilbringe litt tid fra hverandre fremover.

Kourtney Kardashian og Travis Barker har laget en egen serie for Hulu, der vi får bli med på innsiden av parets bryllup. Video: Hulu Vis mer

- Han holder på med sitt og jeg mitt, og sammen er vi dynamitt, sier hun lattermildt, og fortsetter:

- Vi prøver å få det til å fungere best mulig, det blir litt avstandsforhold denne sesongen, men det er vi veldig gode på. Og så tror jeg det er sunt. Det er nok en av grunnene til at det har funket så mange år. Vi rekker å savne hverandre og setter stor pris på tiden vi får sammen. Det er veldig fint.

LES OGSÅ: Med pikant avsløring om prinsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer